İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Avrupa’nın hedefi büyük Ermenistan’

Son günlerde Avrupa Birliği’nin tutumu akıllara bir kez daha merhum Necmettin Erbakan hocanın açıklamalarını getirdi. 40 yıl boyunca ‘Hristiyan Kulübü’ dediği batıya karşı Müslümanların uyanık olması için ikazda bulunan Merhum Necmettin Erbakan Hoca, Avrupa Birliği’nin asıl hedefinin Büyük Ermenistan’ı kurmak olduğunu defalarca söylemişti. Terör örgütlerinin hamisi ve güvenli limanı haline gelen Avrupa Birliği’nin bu tutumu akıllara merhum Necmettin Erbakan hocanın açıklamalarını getirdi. 40 yıl boyunca ‘Hristiyan Kulübü’ dediği batıya karşı Türkiye ve Müslümanların uyanık olması için ikazda bulunan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Papa 12. Pius’un temelini attığı Avrupa Birliği’nin asıl hedefinin Sevr’i hortlatıp Doğu ve Güneydoğu topraklarında Büyük Ermenistan’ı kurma hedefi olduğunu defalarca dile getirmişti.

“HIRİSTİYAN KULÜBÜNDEN NE BEKLENİR?”
Hıristiyan Kulübü’nün; yüzyıl önce Osmanlı’ya dikte ettirilen Sevr’i hayata geçirme hedefinden hiçbir zaman vazgeçmediğini yıllarca Müslümanlara anlatan Erbakan, bu proje içinde Büyük Ermenistan hedefine de dikkat çekerek, “İşte, Avrupa Birliği budur; böylece kurulmuştur. Türkiye’nin bu birliğe alınacağı falan yoktur. Bu, Avrupa Birliğinin Ermenilere ait kararları, Türkiye haritaları, bunların hepsi önümüzdedir. Türkiye’yi böleceğiz diyor. İşte, Türkiye haritaları. Bakın, şu kırmızıyla gösterilen yere Ermenistan’ı kuracağım diyor” diye konuşmuştu.
Türkiye’nin AB’ye alınmayacağını ve kapıda bekletilerek uşak muamelesi yapılacağını hayatı boyunca dile getiren Erbakan, Gümrük Birliği anlaşmasını ise ‘Türkiye’nin sağmal inek gibi bahçedeki direğe bağlanması’ olarak nitelendirmişti.
Avrupa Birliği için “Bu Batı, tutmuş bir Hıristiyan birliği kurmuş, Avrupa Birliği dediğimiz… Bu, Papa XII nci Pius, 1954’te, Roma’ya gelen 3 Katolik başbakana “evlatlarım, buraya gelin, asırlardan beri birbirinizi öldürüyorsunuz; Amerika gibi tek devlet olun, artık Katolik evlatlarım birbirini öldürmesin” demiş; Avrupa Birliğinin temeli bu” ifadesini kullanmıştı.
Hristiyan Kulübü’nün; yüzyıl önce Osmanlı’ya dikte ettirilen Sevr’i hayata geçirme hedefinden hiçbir zaman vazgeçmediğini yıllarca halka anlatan Erbakan, bu proje içindeki Büyük Ermenistan hedefine de dikkat çekerek, “İşte, Avrupa Birliği budur; böylece kurulmuştur. Türkiye’nin bu birliğe alınacağı falan yoktur. Bu, Avrupa Birliğinin Ermenilere ait kararları, Türkiye haritaları, bunların hepsi önümüzdedir. Türkiye’yi böleceğiz diyor. İşte, Türkiye haritaları. Bakın, şu kırmızıyla gösterilen yere Ermenistan’ı kuracağım diyor” ifadesine yer vermişti.
BATI’NIN ERMENİ DAYANIŞMASI
Hristiyan Kulübü’nü kuran Avrupalı ülkeler, bir türlü adaylıktan üyeliğe terfi ettirmedikleri Müslüman Türkiye’ye kapıda bekleyen uşak muamelesi yaparken, Ermeni soykırımı iddialarını Demokles’in kılıcı gibi kullanmaya devam ediyor.
14 AVRUPA ÜLKESİ ‘SOYKIRIM’ DİYOR
Öte yandan Almanya, Fransa, Hollanda, İsveç, İtalya, Lüksemburg, Polonya, Yunanistan, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Polonya, Slovakya gibi Avrupa Birliği ülkeleri de Ermeni olaylarını ‘soykırım’ olarak tanıyan ülkeler arasında.
ERDOĞAN’DAN TARİHİ AÇIKLAMA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Martin Schulz’un “İdam geri gelirse, AB müzakeleri durur” sözlerine sert tepki göstermişti.
Schulz’a hitaben “Kimsin sen ya, kimsin sen?” diyen Erdoğan, Avrupa Birliği’yle üyelik müzakerelerinin de referanduma götürülebileceğini söylemişti.

Yorumlar kapatıldı.