İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Fransa Camii kapatır sorun olmaz, Türkiye kilise kapatırsa…

Fransa’nın terörle sınavında her yol mübah! Camii kapatır, din adamlarını sınır dışı eder, canını istediğini tutklar, daha fazla camii kapatmak için kolları sıvar… Kim ne der ki? Peki Türkiye teröre destek verdiği gerekçesiyle kilise kapatsa! (Türkiye kapatmaz ya yıkar ya da camiye çevirir.  HYETERT)

Dünya Fransa’da yaşanan Camii kapatmalarına sessiz kalırken, Türkiye bu uygulamaya sessiz kalmıyor ve sesini yükseltiyor.
Türkiye’den önce başlayan OHAL uygulaması kapsamında Fransa Camileri kapatıyor, din adamlarını sınırdışı ediyor, yapıyor da yapıyor. Konu Fransa olunca yandaş Batı ülkeleri alkış tutuyor. Kimseciklerden kaygı, endişe sözleri çıkmıyor….
Gelelim ülkemizdeki uygulamalara; 15 Temmuz darbe girişlimiyle yüzlerce vatandaşımız yaşamını yitirerek şehit oluyor Avrupa’dan çıt yok. Darbenin yapıcıları FETÖ’cüler Avrupa ülkelerinde cirit atıyor çıt yok. HDP’li terörist savunucularına aylar öncesinden başlatılan soruşturmalarda Türkiye Cumhuriyeti Savcıları ifadeye çağırıyor, gitmiyorlar, gelinde alın bakalım deniliyor. Alınıyorlarda ama dakikasında Avrupalı ülkeler iki yüzlü yaklaşımlarıyla kınamalarla, endişe duymalarla, kaygılarla, tehditlerle Türkiye’ye saldırıyor. Muhtemelen sadırmayada devame decekler.
Onlar camii kapatıyor ya, “İslam ve terör diyerek”, mesela biz de Haçlı saldırıları, Batı terörü besliyor desek, “Hristiyan misyonerere terörist muamelesi yapsak, kiliseleri kapatsak, din adamlarını sınır dışı etsek” heee unutmadan Ayasofya’yı Müze statüsünden Camii statüsüne geçirerek ibadete açsak…. Bir düşünün Avrupa’nın halini o zaman siz…. Bunlar olmayacak şeyler değil, yaptıklarına, yaptıkları gibi cevap vermek gerek ya bazen…
Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu, Batı dünyası istediği kadar teröristleri barındırsın, ellerini kollarını sallaya sallaya dolaştırsınlar. Bumerang gibi bir gün sizi vuracaklar” dedi.
Bu söylem bile onlara yeter de artar aslında. Ama besleyen, büyüten, geliştiren Batı… Batı pes etmeyecek, ama Türkiye mücadelesini sürdürecek…

Yorumlar kapatıldı.