İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenistan’da Rus menşeli silahların onarım ve modernizasyon merkezleri kurulacak

Savunma Bakanlığından NEWS.am’e yapılan açıklamada, Savunma bakanı Vigen Sarkisyan 13 Ekim’de RF Savunma Sanayii Komisyonu Heyet Başkanı Oleg Bochkaryov’la buluştu… Buluşmada Ermenistan sathında RF menşeli askeri ürünlerin onarım, teknik servis ve modernizasyonunun tescilli  servis merkezleri ağı yanı sıra otomobil ve mühendislik teknolojileri, Hava Savunma ve Radyo-elektronik savunma araçları ve havacılık yönlerinde ortak işletmeler kurulması ana maddelerden biri olarak yer aldı.

***
Savunma Bakanlığından NEWS.am’e yapılan açıklamada, Savunma bakanı Vigen Sarkisyan 13 Ekim’de RF Savunma Sanayii Komisyonu Heyet Bşk. Oleg Bochkaryov’la buluştu, Bochkaryov Silah ve Savunma Teknolojileri I. Uluslararası «ArmHiTec» Fuarına katılım amacıyla Ermenistan’da bulunmakta.
Taraflar askeri teknolojiler alanında halihazırdaki ilişki düzeyini yüksek takdir ettiler ve yönde gelişimin elzem olduğunu teyid ettiler. Buluşmada Ermenistan sathında RF menşeli askeri ürünlerin onarım, teknik servis ve modernizasyonunun tescilli  servis merkezleri ağı yanısıra otomobil ve mühendislik teknolojileri, Hava Savunma ve Radyo-elektronik savunma araçları ve havacılık yönlerinde ortak işletmeler kurulması ana maddelerden biri olarak yer aldı.
Bakan Vigen Sarkisyan, buluşma sonunda savunma üretimi alanında işbirliğini hem ikili hem de çoklu formatta devam etmey hazır olduklarını ifade etti.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.