İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

T.Sarkisyan: Ermenistan’da yatırımlarda bulunarak 200 milyonluk piyasaya ulaşmak mümkün

New York’ta «Ermenistan: Yatırım Forumu 2016» açılışında yaptığı konuşmayla Avrasya Yüksek Ekonomik Konseyi Heyet Bşk. Tigran Sarkisyan şunları kaydetti, ʺAvrasya Ekonomik birliğine üye olduktan sonra Ermenistan artık salt 3 milyon nüfuslu bir ülke değildir. O, 200 milyonluk bir saha işgal eden büyük bir pazarın parçasıdır. Bunun için de Ermenistan’da, üye ülkede yatırımlarda bulunarak, siz dört temel özgürlük olan mal, hizmet, kapital ve emek hareket özgürlüğünün olduğu devasa bir satha ulaşmaktasınız.

***
Ermenistan’da yatırımlarda bulunarak 200 milyonluk piyasaya ulaşmak mümkün. Beyan New York’ta «Ermenistan: Yatırım Forumu 2016» açılışında yaptığı konuşmayla Avrasya Yüksek Ekonomik Konseyi Heyet Bşk. Tigran Sarkisyan’dan geldi.
Sarkisyan şunları kaydetti:
ʺAvrasya Ekonomik birliğine üye olduktan sonra Ermenistan artık salt 3 milyon nüfuslu bir ülke değildir. O, 200 milyonluk bir saha işgal eden büyük bir pazarın parçasıdır. Bunun için de Ermenistan’da, üye ülkede yatırımlarda bulunarak, siz dört temel özgürlük olan mal, hizmet, kapital ve emek hareket özgürlüğünün olduğu devasa bir satha ulaşmaktasınız.
Bu dört temel özgürlüklerin tüm Birlikte kökleşmesi için çok şey yapmak gerek. Ancak buna 5 üye ülke, Avrasya Birliğini tam bir ekonomik birliğe dönüştürme kararlılığına sahipler. Yabancı yatırımcılarsa genç birliğe en iyi uluslararası deneyimi aktarabilirler.ʺ
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.