İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kanada başbakanı: Kanada ve Ermenistan dinamik gelişen ilişkilere sahipler

″Bugün, Ermenistan’ın Bağımsızlığının 25. Yıldönümünü kutlayan Kanada ve tüm dünya Ermenilerine katılıyoruz. Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ve yeni atanan başbakan Karen Karapetyan’la iki ülkemiz arasındaki ilişkileri ve barış, güvenlik ve kalkınma gibi küresel ve bölgesel sorunlara yönelik  yönelik ortak çalışmayı pekiştirmeyi sürdürmeyi sabırsızlıkla bekliyorum″ diyen Kanada başbakanı Kanada Ermenilerinin ülkesinin toplumsal-siyasi hayatına önemli katkıları olduğunun da altını çizdi.

***
Kanada ve Ermenistan demokrasi ve ortak özgürlük değerleri üzerine kurulu dinamik gelişen ilişkilere sahipler. Beyan, Ermenistan’ın 25. Bağımsızlık Yıldönümünü bir mesajla kutlayan Kanada başbakanı Justin Trudeau’dan geldi.
Mesajda şunlar kaydedildi:
″Bugün, Ermenistan’ın Bağımsızlığının 25. Yıldönümünü kutlayan Kanada ve tüm dünya Ermenilerine katılıyoruz. Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ve yeni atanan başbakan Karen Karapetyan’la iki ülkemiz arasındaki ilişkileri ve barış, güvenlik ve kalkınma gibi küresel ve bölgesel sorunlara yönelik  yönelik ortak çalışmayı pekiştirmeyi sürdürmeyi sabırsızlıkla bekliyorum″ diyen Kanada başbakanı Kanada Ermenilerinin ülkesinin toplumsal-siyasi hayatına önemli katkıları olduğunun da altını çizdi.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.