İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

PKK ile Filistin’in Çirkin Flörtü ve Yalnızlaşan Türkiye!

Eylül 2016 Pazar. Gün geçmiyor ki, etrafımızda elimizi uzattığımız eski Osmanlı artıklarından bir kazık daha yemeyelim. Bizim ülkemizin insanları Filistin için ağıtlar yakarken, Filistin her zaman yaptığını yapıp, Türk düşmanlığına ara vermeksizin devam ediyor. Tarih maalesef unutuluyor. Osmanlıya atılan Filistin kazıından bile bahsetmiyoruz. Daha dün Filistin Kurtuluş Örgütü tarafından yetiştirilen Uluslararası teröristler ülkemizde Ülkücüleri hedef alıp cinayet işliyorlardı.  1980 öncesi Ülkücü şehitlerimizin bir kısmını da o Filistin Kurtuluş Örgütü militanı olan alçaklar katletmişti. Maalesef unutuldu, unutturuldu. Ülkemizde ülkücü kardeşlerimiz, cuma namazlarından sonra Filistin halkı için destek yürüyüşlerine götürüldü.

O Ülkücü şehitlerimizin çocukları bugün orta yaşlarda ve gerçekten Ülkücüler tarafından Filistin’in FKÖ devamı uzantılarına din kardeşliği adına verilen destekleri görünce kahroluyorlar.
Nitekim, fıtratında ve mayasında ihanet yazılı olanlar, yine meşreplerine en uygun olanı yaptılar.
Haberhan sitesinde Erhan Öztunç’un köşe yazısında bir belge paylaşıldı. Filistin tarafından çıkarılan ve resmi olarak kullanılan pulda Türkiye’ye karşı Ermenilere destek veriliyordu.
Yine aynı köşe yazısından öğreniyoruz ki, bu sefer PKK-Filistin dayanışmaları gündemdeymiş.
“Yazıklar olsun” demek bile yetmiyor. İçimizden bir şeyler kopuyor.
işte Erhan Öztunç’un o yazısı…
Filistin!le ilgili ne zaman bir olay olsa, ülkemizde bir kısım insanlar adeta sözde demokrasi nöbeti gibi cami avlularını dolduruyorlardı.
Ancak Filistin yönetimi ve çoğunlukla Filistin Halkının ne ülkemizi ne Türk milletini çok sevdiklerini söylemek mümkün değil.
Dolayısı ile Ülkemiz insanından Filistin için toplanan yardımlar ve Devlet bütçesinden yapılan yardımların bir israfın ötesine gitmeyeceği kesindir.
Bir Devlet tavrı olarak bir kaç yıl Türkiye’nin Filistin yönetiminin kendine çeki düzen verene kadar ilişkileri dondurması yerinde bir karar olacaktır.
Filistin cephesinde Ülkemiz aleyhinde sayılacak olaylara bakacak olursak
Filistinde sözde Ermeni Soy kırımı anısına basılan Pul için Yeni Şafak yazarının aklamaya çalışmasına rağmen,Pul’un kullanımda olduğu ve üzerindeki mühürün en büyük delil sayılacağı bir gerçektir.
Yine “Gazze’deki Filistin Hükümeti’nin Başbakanı İsmail Haniye, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Filistin ve Kürt sorunununun çözümünü konuştu. Haniye, Demirtaş’ı Kudüs’e davet ederken Kudüs’ü haçlı kuvvetlerinden alan Selahattin Eyyubi ile isim benzerliğine dikkat çekerek, latife yaptı ve “Kudüs yeni Selahaddin’ini bekliyor” dedi. Haniye görüşmede, “Diyarbakır’ın özgürlüğünü görmek isteriz” diye konuştu”
Dahası Filistin Halkı ise yürüyüş ve gösterileri ile “Filistin’den ‘Bağımsız Kürdistan’a destek verdi.
Son zamanlarda birçok devlet tarafından bağımsız devlet olarak tanınması gündeme gelen Filistin halkından Kürdistan’ın bağımsızlığına destek geldi.”
Bu haberlerin kısaltmalarını ve hatırlanacağı halini yayına aldık.
Umarız ki Filistin Halkı ve Yönetimi aklına başına alır.
Bu olayları görmemezlikten gelmek ise safdillikten başka bir şey değildir.
Ülkemiz siyasi iktidarının Filistin’le ilişkileri tekrar gözden geçirmesi ve yardımların durdurulması gerekmektedir…Erhan Öztunç
Fotoğrafta Ermeni haber ajansının övgü dolu Filistin pulu tanıtımı
http://www.haberalp.com/gundem/pkk-ile-filistinin-cirkin-flortu-ve-yalnizlasan-turkiye-h80256.html

Yorumlar kapatıldı.