İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Fragmanı yayınlanan Hollywood yapımı “The Promise” filmi Türkiye düşmanlığı yapıyor

Türkiye yeni bir “Geceyarısı Ekspresi” tadında çekilen Türkiye aleyhtarlığı yapan yeni bir sinema filmiyle karşı karşıya…Ermeni Tehciri’ni anlatan The Promise( Söz) adlı filmin fragmanı 9 Eylül itibarıyla yayınlandı. “The Promise”in fragmanı şimdiden yaklaşık 1 milyon kez görüntülendi. Yeni film, 1978 yılında ünlü yönetmen Alan Parker’ın çektiği İngiliz-ABD ortak yapımı Türkiye düşmanlığı yapan ve yıllarca Türkiye’nin imajına büyük zarar veren en az Geceyarısı Ekspresi filminin etkisini yaratmaya aday görünüyor.

THE PROMISE TÜRKİYE ALEYHTARLIĞI YAPIYOR
ABD yapımı The Promise filminde ünlü oyuncular var. Filmin başrollerinde Christian Bale’in yanı sıra Oscar Isaac, Angela Sarafyan gibi oyuncular da yer alıyor. Filmin yönetmeni Terry George.
Fragmanı yayınlanan Türkiye’nin imajı  açısından sakınca doğurması beklenen The Promise’in yakın zamanda vizyona girmesi bekleniyor.
ZAMANLAMA KÖTÜ NİYETİ İŞARET EDİYOR
Filmin özellikle Batı’da Türkiye aleyhtarlığı rüzgarının arttırılmaya çalışıldığı bir zamana denk gelmesi de oldukça düşündürücü bulunuyor.
The Promise’in yayınlanan fragmanı filmin Ermeni Tehciri konusunda Türk tezlerinin tamamen karşısında konumlandığını ortaya koyuyor.
GECEYARISI EKSPRESİ’NİN AMACINA HİZMET EDECEK
Geceyarısı Ekspresi filminin Türkiye ve Türk halkına karşı tüm dünyayı adeta provoke eden tavrı yıllarca konuşulduktan sonra The Promise filminin de benzer bir amaca hizmet edeceğinden çekiniliyor.
15 Temmuz FETÖ’cü askeri darbe teşebbüsünden sonra gerilen Türkiye-ABD ilişkilerinin daha da gerilmesi gündemde.
MEDYABEY
İşte, The Promise filminin fragmanı:
https://youtu.be/zwut1DUXaZc

Yorumlar kapatıldı.