İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Karen Karapetyan iki etaptan oluşacak Kalkınma Programını sunacak

Ermenistan başbakan adayı Karen Karapetyan, yakın gelecekte iki etaptan oluşacak Kalkınma Programını sunacak. Beyan, Ermenistan Cumhuriyetçi Parti (ECP) Konsey oturumunda başbakanlık adaylığı görüşülen Karen Karapetyan’dan geldi. Karapetyan, cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ve ECP Konsey oturumu katılımcılarına güven için teşekkür etti. Güvenlerinie layık olmak için elinden geleni yapacağı teminatını verdi. Karpetyan, başbakan Hovik Abrahamyan’a da çalışmaları için teşekkür etti.

Karapetyan yakın gelecekte iki etaptan oluşacak Kalkınma Programını sunacağını belirtti. İlk etapta programa yönelik güven aşılayacak olası hızlı değişiklikleri içerecek. İkinci etapta ülkenin kalkınma vizyonuna ilişkin unsurlar olacak. Karapetyan yakın gelecekte ekonomistler, iş dünyası çevreleri, büyük iş çevreleri ve konuya ilgi duyan herkesle yuvarlak masa etrafında toplanarak önerilerini dinleme arzusunda olduğunu belirtti.
ECP Konsey oturumunda (artık selef) başbakan Hovik Abrahamyan da konuştu, görevde bulunduğu 2 yıl içinde dahili ve harici aciliyet taşıyan sorunların aşılması için ekibiyle büyük aba gösterdiğini ifade etti. Abrahamyan, Karapetyan’ı tanıdığı onun deneyim, kabiliyet ve bilgisine güvendiğini de sözlerinde kaydetti.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.