İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hrant Dink cinayeti Ermenileri kullanarak planlanmış

Murat kelkitlioğlu Hrant Dink suikastı tetikçisi Ogün Samast’ın daha önce hiç yayınlanmamış görüntülerini 24’te değerlendirdi. Kelkitlioğlu, Fethullahçı Terör Örgütü ile Ermeni Diasporasının arasında inanılmaz bir organik bağ vardır dedi… Hrand Dink cinayetinde FETÖ önümüzdeki günlerde çıkacaktır. FETÖ-Ermeni Diasporası çok nettir. Hrand bu toprakların insanıydı Hrand Dink üzerinden Ermenileri de kullanarak Türkiye içerinde bir kaos ortamı oluşturmak amacıyla planlanmış FETÖ- Ermeni Diasporası planlarından bir tanesidir. Çok iddialı söylüyorum önümüzdeki günlerde göreceksiniz, bir kaç ay içerisinde bütün bunlar bütün netlikleri içerisinde ortaya çıkacaktır. (Utanmasalar cinayeti Ermeni diasporasına mal edecekler. HYETERT)

***
Murat kelkitlioğlu Hrant Dink suikastı tetikçisi Ogün Samast’ın daha önce hiç yayınlanmamış görüntülerini 24’te değerlendirdi. Kelkitlioğlu, Fethullahçı Terör Örgütü ile Ermeni Diasporasının arasında inanılmaz bir organik bağ vardır dedi.
Akşam Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu Murat kelkitlioğlu Hrant Dink suikastı tetikçisi Ogün Samast’ın daha önce hiç yayınlanmamış görüntülerini 24’te değerlendirdi.
İşte Murat Kelkitlioğlu’nun açıklamaları
Murat Kelkitlioğlu: Hrant’ı harcadılar, Hrant’ı kullandılar, kamuoyunun karşısında Hrant’ı bayrak olarak sundular. Hepsi Fethullahçı Terör Örgütü ile organik bağ içerisinde oldukları için şimdi de sus pusu oynuyorlar. Hatta yurtdışına kaçmayı tercih ediyorlar.
Şuana kadar bir cümle yok, bugün 24 televizyonunda bu görüntüleri izlerken bir alt yazı gördüm yazının özeti şuydu “Gazeteci cinayetini gazeteciler örtbas etti” diye. bu göstermiş olduğunuz görüntüler organize eden, bütün bunları örtbas etmeye çalışan kişi FOX TV haber müdürü Ercan Gün’dür. Ercan Gün 15 Temmuz’dan sonra yapılan operasyonlarda bu konuyla ilgili şuanda tutukludur. Bu gazeteciler cinayetini gazeteciler örtbas etmiştir, FOX TV Haber Müdürü Ercan Gün bu konuyla ilgili tutuklanmıştır.
Fethullahçı Terör Örgütü ile Ermeni Diasporasının arasında inanılmaz bir organik bağ vardır.FETÖ yabancı ülkelerde sözde Ermeni soykırım tasarının kabul edilmesi için Ermeni Diasporasında çok ileri düzeyde lobi yapar, Lobi yapmıştır.
Bunda bir ay önce Arjantin’de FETÖ imamları bir toplantı yaptılar. Toplantıya katılanlar Ermeni diasporası, Mason Locası, Amerika’daki çok üst düzey bir PKK’lı bunlar bu imamların toplantısına katıldı, Arjantin’de yapıldı.
Hrand Dink cinayetinde FETÖ önümüzdeki günlerde çıkacaktır. FETÖ-Ermeni Diasporası çok nettir. Hrand bu toprakların insanıydı Hrand Dink üzerinden Ermenileri de kullanarak Türkiye içerinde bir kaos ortamı oluşturmak amacıyla planlanmış FETÖ- Ermeni Diasporası planlarından bir tanesidir. Çok iddialı söylüyorum önümüzdeki günlerde göreceksiniz, bir kaç ay içerisinde bütün bunlar bütün netlikleri içerisinde ortaya çıkacaktır.
Canım Hrand’ım diyenler neredeler? FETö ile çok oranik bağı olanlar yurtdışına kaçtı Libarel dediklerimiz, Bura olanlar işin arkasından FETÖ çıktı diye konuşamıyorlar, çünkü ona dokunacağını biliyorlar, şu anda hepsi diz çökmüş durumdalar, boyun eğmiş durumdalar, hepsinin boynu bükük, nasıl açıklamalar yaparlardı, atıp tutarlardı.

Yorumlar kapatıldı.