İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Christian Bale ile Oscar Isaac’i buluşturan The Promise’ten ilk

Önümüzdeki ay içerisinde prömiyerini Toronto Film Festivali’nde yapacak olan, başrollerinde iki yıldız isim Christian Bale veOscar Isaac’i gördüğümüz tarihi drama The Promise’ten ilk görseller yayınlandı.,.Tıp okumak için İstanbul’a gelen Ermeni Michael (Oscar Isaac), Paris’te okumuş olan Ermeni asıllı Ana (Charlotte Le Bon)ve onun foto muhabir sevgilisi Chris (Christian Bale) ile tanışır. Osmanlı’nın 1. Dünya Savaşı’na girdiği dönemde yaşanan trajik olaylar bu aşk üçgenini de etkileyecektir. The Promise’in henüz Türkiye dağıtımcısı olmadığı için filmin vizyon tarihi belli değil. The Promise’in ödül sezonundaki akıbetini Toronto’daki prömiyeri belli edecek diyebiliriz.

***
Önümüzdeki ay içerisinde prömiyerini Toronto Film Festivali’nde yapacak olan, başrollerinde iki yıldız isim Christian Bale veOscar Isaac’i gördüğümüz tarihi drama The Promise’ten ilk görseller yayınlandı.,
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Önümüzdeki ödül sezonunda adı geçmesi muhtemel yapımlardan yaz boyunca birçok gelişme alırken, başrollerinde Christian Bale ve Oscar Isaac’in yer aldığı The Promisefilminden bu süreçte yeni bir bilgi alamamıştık. Prömiyerini Toronto’da gerçekleştirecek olan filmden ilk görseller nihayet yayınlandı.
christian-bale-ile-oscar-isaac-i-bulusturan-the-promise-ten-ilk-goruntuler-175834-1.
Tıp okumak için İstanbul’a gelen Ermeni Michael (Oscar Isaac), Paris’te okumuş olan Ermeni asıllı Ana (Charlotte Le Bon)ve onun foto muhabir sevgilisi Chris (Christian Bale) ile tanışır. Osmanlı’nın 1. Dünya Savaşı’na girdiği dönemde yaşanan trajik olaylar bu aşk üçgenini de etkileyecektir.
The Promise’in henüz Türkiye dağıtımcısı olmadığı için filmin vizyon tarihi belli değil. The Promise’in ödül sezonundaki akıbetini Toronto’daki prömiyeri belli edecek diyebiliriz.

christian-bale-ile-oscar-isaac-i-bulusturan-the-promise-ten-ilk-goruntuler-175835-1.
Kaynak: boxofficeturkiye.com

Yorumlar kapatıldı.