İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Gaziantep’te Uzakdoğulu turistlere ‘tepki’: Müslümanları Hristiyan yapıyorsunuz, gavurlar!

Uzakdoğulu bir turist kafilesi “Müslümanları Hristiyan yapıyorsunuz, defolun gidin buradan” denerek Gaziantep il merkezinden kovuldu… Facebook’ta yayınlanan ve dün çekildiği belirtilen video görüntüsünde yaşlı, uzun sakallı ve şalvarlı bir kişinin, Uzakdoğulu olduğu anlaşılan bir turist grubunun kente gelmesine sözlü saldırıda bulunduğu görülüyor… Bağıran kişi yanındakilerle birlikte turistlerin peşinden giderken “Defolun gidin buradan. Yallah. Ahlaksız adamlar. Siz Müslümanları Hristiyan yapıyorsunuz ya! İmansızlar!” diyor. Saldırgan gruptan birinin de “Gavur oğlu gavurlar sizi” dediği duyuluyor. (Bu memlekete Turist yağsa yeridir (!) HYETERT)

***
VİDEO:
Uzakdoğulu bir turist kafilesi “Müslümanları Hristiyan yapıyorsunuz, defolun gidin buradan” denerek Gaziantep il merkezinden kovuldu. Facebook’ta yayınlanan ve dün çekildiği belirtilen video görüntüsünde yaşlı, uzun sakallı ve şalvarlı bir kişinin, Uzakdoğulu olduğu anlaşılan bir turist grubunun kente gelmesine sözlü saldırıda bulunduğu görülüyor.
‘İmansızlar! Defolun gidin buradan…’
Söz konusu kişi, turistleri eliyle uzaklaştırmaya çalışırken, “Buralarda ne geziyorsunuz” diye bağırıyor. Bunun üzerine şaşıran ve Türkçe bilmedikleri için karşılık veremeyen turistler, uzaklaşmaya başlıyor.
Bağıran kişi yanındakilerle birlikte turistlerin peşinden giderken “Defolun gidin buradan. Yallah. Ahlaksız adamlar. Siz Müslümanları Hristiyan yapıyorsunuz ya! İmansızlar!” diyor. Saldırgan gruptan birinin de “Gavur oğlu gavurlar sizi” dediği duyuluyor.
Uzaklaşan turist grubu bir süre sonra durunca, saldırganlar tekrar yanlarına gidiyor. Bu sırada turistlerin yanından geçen temizlik görevlisinin süpürge sopasını almaya çalışan yaşlı adam, turistleri sopayla dövmekle tehdit ediyor.
Kendisine tepki gösteren çocuklu bir kadına da ‘Sana ne’ diyerek tepki gösteriyor.

Yorumlar kapatıldı.