İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Üçlü ittifak

Yılmaz Bilgen
Esed ailesi ile sıkı bağları bulunan ve terör örgütü lideri Mihraç Ural’ın da yakın arkadaşları arasında yer alan Nişan isimli Ermeni ABD’deki Ermeni lobisi tarafından destekleniyor. Türkmenlerden boşalan yerlerin Ermenilere tahsis edilmesi için ABD-Esed-Rusya üçgeninde görüşmeler yapıldığını belirten El Muhaberat ajanı, 2 ayı aşkın süredir ABD’ye ait İHA’ların bölgede olan biten hareketliliği kendilerine aktardığını söylüyor. (İster gül ister ağla. Rusya hala düşman demek ki HYETERT)

***
Doğu ve Güneydoğu sınırında FETÖ ile birlikte çalışan CIA ve muhaberat ajanları sınırdaki mülteci kamplarını vurma planları yaptığı ortaya çıktı. Muhaliflerin sınırda yakaladığı Esed ajanı, Yayladağı Sınır Kampı’nın hedef alınacağını ve sonrasında Türkiye sınırında yer alan birçok kampın daha vurulacağını söyledi. Hatay ve çevresinde provokasyon hazırlığı içerisinde olan odaklar mülteci kamplarını vurma hazırlığında. 5 aydır devam eden hazırlık sürecinde FETÖ, Suriye istihbaratı Muhaberat ve CIA ortak hareket ediyor.Suriyeli muhalifler tarafından Türkiye sınırında yakalanan bir Muhaberat ajanı, yapılan hazırlığın detaylarını anlattı. Esed ajanı sorgusunda ilk olarak Yayladağı Sınır Kampı’nın hedef alınacağını ve sonrasında Türkiye sınırında yer alan bir çok kampın daha vurulacağını ve bu kapsamda FETÖ’cu cunta ile de temasları olduğunu ayrıca batılı bazı İstihbarat servislerinin saha ajanlarından da yardım aldıklarını anlattı.
YAYLADAĞI İLK HEDEFLERİ
Yayladağı ilçe merkezi ve yine Güveçci bölgesinde kurulan iki kampta 6 binden fazla mülteci barınağı bulunuyor. Bu kamplara yönelik saldırı hazırlıklarını ise Kesep asıllı ve Lazkiye’de yaşayan Nişan isimli bir Ermeni tarafından yönetiliyor. Komplonun Türkiye ayağı ise Samandağı’nda Ganyan bayisi işleten Mihraç Ural bağlantılı bir şahıs üzerinden yürütülüyor.

AMERİKA DESTEKLİYOR
Esed ailesi ile sıkı bağları bulunan ve terör örgütü lideri Mihraç Ural’ın da yakın arkadaşları arasında yer alan Nişan isimli Ermeni ABD’deki Ermeni lobisi tarafından destekleniyor. Türkmenlerden boşalan yerlerin Ermenilere tahsis edilmesi için ABD-Esed-Rusya üçgeninde görüşmeler yapıldığını belirten El Muhaberat ajanı, 2 ayı aşkın süredir ABD’ye ait İHA’ların bölgede olan biten hareketliliği kendilerine aktardığını söylüyor.
IŞİD’E İHALE EDECEKLER
Muhaberat ajanı, Yayladağı ve Güveçci kamplarının ardından Suriye Ordusu’ndan ayrılan general albay ve çok sayıda subayın yaşadığı Apaydın Kampı’nın da hedef alınacağını hatta saldırılara IŞİD süsü verileceğini söyledi. Bu sayede İskenderun, Hatay ve Samandağı’nda kaos çıkarmayı hedeflediklerini belirten ajan, Esed rejiminin nihai amacının ise Hatay ve İskenderun’u yeniden Suriye’ye katmak olduğunu söyledi.
Nişrin’den silah sevkiyatı
Türkmen kampları başta olmak üzere mülteci kamplarına saldırı öncesi çok sayıda silah ve patlayıcı Karamağara, Nişrin ve Çandır sınırından Türkiye’ye sokulduğunu vurgulayan ajan, Türkiye’deki eylemler için 40’ı aşkın kişinin aktif destek vereceğini aktardı. Haziran ayında Şam’dan gelen bir emirle saldırıların ertelenmesinin istendiğini söyleyen ajan, daha sonrasında kampların Türkiye’de yaşanacak olağanüstü durum sebebi ile havadan vurulacağının kendilerine aktarıldığını ifade etti.
ÇAVDIR’DAN SIZMA
Sınırdan gerçekleşen insan, silah ve cephane sevkiyatının Karamağara Bölgesi’nden deniz yolu ile ve balıkçılar yardımı ile Nişrin Bölgesi’nde sazlık alandan, Çavdır da ise arazi koşullarından faydalandıklarını belirten ajan, birçok istihbarat görevlisi, asker, polis ve sivil bürokrattan aynı anda destek aldıkları itirafında bulundu.
İki helikopter 6 ajanı kaçırdı
Muhalifler tarafından yakalanan El Muhaberat ajanı Türkiye’ye yardım görevlisi ve BM mensubu olarak giren 10’dan fazla ABD’linin bu süreçte sahada görev yaptığını ve kendilerine destek verdiğini iddia etti. Aynı kaynak Yayladağı sınırına 5 Ağustos günü inen 2 ABD helikopterinin 6 saha ajanını bölgeden uzaklaştırdığını belirtti.
TEHLİKE DEVAM EDİYOR
‘Bölgede kaos oluşturma ve alevileri sokağa dökerek Sünni’lerle çatıştırma amaçlı planın tatbikatından vazgeçilmedi’ diyen Suriyeli El Muhaberat ajanı elektrik, internet ve telefon bağlantılarını keserek katliamın dozunun artırılacağını ve büyük çapta panik havası yaratılacağını da belirtti.

Yorumlar kapatıldı.