İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sosyal Medya’da Darbe Karşıtı Paylaşımlar

Batı’nın ikircikli yaklaşımının Türkiye Halkları üzerindeki olumsuz etkilerini sosyal medya üzerinden izlemeniz mümkün. Bu günkü ana başlıkları sosyal medya ve tepkiler fenomeni üzerinden okumamız gerekecek… Biz de elden çıkarılan F-16’lar yerine yazılımı farklı, teknolojisi farklı, hatta dili bile farklı olan (Krill alfabesi ile yazılmış) MİG-29 ve MİG-31’leri Hava Kuvvetleri envanterine katalım. Bu da Amerika’ya kapak olsun….” Madem onlar bu kadar yüzsüz, bizde Hıristiyan batı kulübünü can evinden vuralım. Ayasofya’yı ibadete açalım, İncirlik üssünü kapatalım. Bakalım nasıl oluyormuş?… En zor zamanımız bu gün. Ama uygar dünya hiç de uygar olmayan bir tavır sergiliyor. AB ve NATO üyeliğimizi askıya alalım. Zaten AB bir haçlı organizasyonu. Bizi hiçbir zaman birliğe almayacak… Reis emretsin, tüm Dünya Müslümanlarının katılımıyla vurucu güce sahip bir Birleşik İslam Ordusu kurulsun. Yeter artık Avrupa’nın ve ABD’nin ikiyüzlülüğü.

***
Batı’nın ikircikli yaklaşımının Türkiye Halkları üzerindeki olumsuz etkilerini sosyal medya üzerinden izlemeniz mümkün. Bu günkü ana başlıkları sosyal medya ve tepkiler fenomeni üzerinden okumamız gerekecek.
Başlık; Batı’nın İkircikli Yaklaşımı:
DAİŞ iki bomba patlattı, cam çerçeve dağıldı diye tüm Dünya liderleri Avrupa’ya akın etti. Birlikte birlik-beraberlik mesajları içeren söylemlerin yanı sıra toplu hatıra fotoğrafları ekranlara yansıdı. Aynı tarihlerde Bağdat’ta yüzlerce insan havaya uçtu ama maalesef rakamlarla ifade edilen bir haber olarak kaldı. Ülkemin namusu sayılabilecek Meclis, teröristlerce bombalandı, tek bir lider ülkeme gelmedi. Bir tek Azerbaycan hariç. Batı, ikircikli yaklaşım sergiliyor.
Başlık; F-16 yerine MİG-29 ve MİG-31
Türkiye’yi kana bulayan FETÖ örgütünün elebaşısı Birleşik Devletlerde. Ama Amerika teslim etme konusunda ipe un seriyor. Bizde onlara karşı, karşı hamle geliştirelim. Elimizdeki tüm F-16’ları elden çıkaralım. Kim istiyorsa onlara satalım. Rus lider Vladimir Putin, daha ilk saatlerde darbe girişiminin kodlarını kıran bir program aracılığıyla durumu bize iletmek istedi. Bizde elden çıkarılan F-16’lar yerine yazılımı farklı, teknolojisi farklı, hatta dili bile farklı olan (Krill alfabesi ile yazılmış) MİG-29 ve MİG-31’leri Hava Kuvvetleri envanterine katalım. Bu da Amerika’ya kapak olsun.
Başlık; Ayasofya’yı aç, İncirlik’i kapat.
Arkadaş, nedir bu Avrupa’nın ikiyüzlülüğü. Biz bunları çekmek zorunda mıyız? Kendilerine yönelik bir saldırıda canları tatlı da, bizimkiler patlıcan mı? Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortak yayın konuşmasında da belirttiği gibi “gelsinler meclisimizi, genelkurmay binamızı, polis özel harekât dairesi binamızı görsünler. Yok, amaç farklı. Neymiş efendim, insan hakları ihlallerinden korkuyorlarmış.” Madem onlar bu kadar yüzsüz, bizde Hıristiyan batı kulübünü can evinden vuralım. Ayasofya’yı ibadete açalım, İncirlik üssünü kapatalım. Bakalım nasıl oluyormuş?
Başlık; AB ve NATO üyeliği
En zor zamanımız bu gün. Ama uygar dünya hiç de uygar olmayan bir tavır sergiliyor. AB ve NATO üyeliğimizi askıya alalım. Zaten AB bir haçlı organizasyonu. Bizi hiçbir zaman birliğe almayacak. NATO ise güvenlik ihtiyacından dolayı ikinci dünya savaşından sonra kurulmuş bir birliktelik ama o’da görüyorsunuz işte, NATO’nun en etkili ülkesi ABD Fetullah Gülen’i teslim etmiyor. Çıkalım bunlardan. Dünya’da bir sürü örneği var. Bugün işim düştüğünde bana sırtını dönüyorsa, varsın hiçbir zaman olmasın.
Başlık; Olağanüstü Hal İlanı
3 ay süreyle olağanüstü hal ilan edildi ya, hemen başladılar vay efendim neymiş, bu kabul edilemezmiş. Ama kendilerinde mantar tabancası patlasa hemen uzatıverirler. Alın size Fransa. Bunlar ikiyüzlü, bunlar münafık.
Başlık; Birleşik İslam Ordusu
Yok baba, bu iş böyle gitmez. İslam ülkelerinin namusunu, şerefini taşıyacak bir lidere ihtiyaç var. Bence o lider de Recep Tayyip Erdoğan’dır. Meydanlara inin dedi, bu millet Tankı durdurdu, F-16’ların üzerine apartmanlardan atlamaya çalıştı. Yemin olsun, Müslüman ülkelere bir çağrı yapsın hepsi akın akın Türkiye’ye gelecek. Karşılarında bir güç gördükleri zaman bakın o zaman başta Türkiye olmak üzere nasıl da İslam ülkelerine saygı duymaya başlayacaklar. Kamışlı’da bomba patlasın, nasıl da işlerini güçlerini bırakıp taziye ziyaretine gelecek. Bağdat’ta Pazar yeri katliamı mı oldu? Hemen Tv’lere çıkıp kınama mesajları yayınlayacaklar. Reis emretsin, tüm Dünya Müslümanlarının katılımıyla vurucu güce sahip bir Birleşik İslam Ordusu kurulsun. Yeter artık Avrupa’nın ve ABD’nin ikiyüzlülüğü.
Evet dostlar. Gördüğünüz gibi halkımız tepkisini bir şekilde dile getirmekte. Ancak öyle mesajlar vardı ki yazan kişinin psikolojisi için Psikolog Nevzat Tarhan’a ve problemin teşhisi için cinsel hayat uzmanı Haydar Dümen’e ihtiyaç olacaktı. Ancak basın-yayın etiğine uymadığı için es geçtik. Ne yani es geçmese miydik? Canlı yayın olsa düüüüt düüüüt diye perdeleme yapılacaktı duyulmaması için. Peki, yazarken bunu nasıl yapacaktık J
Kitap zamanı: Allah’ıma şükürler olsun ki kitap okuma konusunda tekrar eski günlerime döndüm. Hakikatten de kitap okumayan kişinin zamanla sohbeti de tat vermez oluyor. Birkaç günde bir kitap bitirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bugün sizlere bahsetmek istediğim kitap Bediüzzaman Said-i Nursi’nin Siracü’n-Nur adlı eseri. Özellikle pencereler kısmı, hayatınıza yeni pencereler, yeni ufuklar açacaktır.

Yorumlar kapatıldı.