İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Burhan Kuzu’dan Avusturya Başbakanı Kern’e: ‘h.s. gâvur’

Türkiye’nin demokratik ve ekonomik kriterler bakımından yetersiz olduğunu belirterek, Avrupa Birliği’nin üyelik müzakerelerini durdurmasını önereceğini ifade eden Kern’e, Twitter’dan hakaretle yanıt veren Kuzu, “Avusturya Başbakan’ı ‘Türkiye’yi NATO’dan ve AB’den çıkaralım’ demiş. HS Gavur. AB zaten batıyor; Nato da Türkiyesiz bir hiç” dedi. (Hocaya hiç yakışmamış ya da yakışmış mı demeliyiz. HYETERT)

***
AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Avusturya Başbakanı Christian Kern’in ‘Avrupa Birliği’nin üyelik müzakerelerini durdurmasını önereceğini’ ifade etmesinin ardından, kişsel Twitter’ından Kern’e “H.S. gâvur” dedi.
Türkiye’nin demokratik ve ekonomik kriterler bakımından yetersiz olduğunu belirterek, Avrupa Birliği’nin üyelik müzakerelerini durdurmasını önereceğini ifade eden Kern’e, Twitter’dan hakaretle yanıt veren Kuzu, “Avusturya Başbakan’ı ‘Türkiye’yi NATO’dan ve AB’den çıkaralım’ demiş. HS Gavur. AB zaten batıyor; Nato da Türkiyesiz bir hiç” dedi.

“KİM NASIL İSTİYORSA ÖYLE ANLASIN”
Anayasa profesörü Kuzu, T24’ün “Attığınız tweet’teki HS ne anlama geliyor” sorusuna “Hadi sende demek istedim ama yoruma açık. Argo haliyle yorumlanabilir. O anlamda da kullanmış olabilirim. Kim nasıl istiyorsa öyle anlasın” diye yanıt verdi.

Yorumlar kapatıldı.