İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Raffi Hovhannisyan: Ülkede «Sasna Tsrer» gibi yeni silahlı gruplar belirir

Miras partisi Genel. Başkanı Raffi Hovhannisyan, Ermenistan’daki  her yurttaşın «Sasna Tsrer» Grubu üyesi olabileceğini,  ″Ancak bunlar, ülkemizi işgal etmiş olan kravatlı teröristlere karşı mücadele eden anti-teröristler olurlar. Var olan durumda değişikliğe ulaşamazsak, dış sınırlardaki kayıplarımıza kimse şaşırmasın. Az zamanımız var ve yeni Ermenistan’a ulaştıracak birçok şey toplumun tutumu, iktidar ve toplum arasındaki diyaloğa bağlı″ dedi. Hovhannisyan Ağustos ayında, Miras Partisi üyelerinin ülkenin farklı kentlerinde ve farklı platformlarda olacaklarını kaydetti.

***
Normal siyasi süreçlerle Ermenistan’da acil mahiyetli çözümler, olağanüstü seçimlerin yapılmasına ulaşamazsak ülkede «Sasna Tsrer» gibi yeni silahlı gruplar belirir ve bu tehdit değildir. Beyan 3 Ağustos’ta düzenlenen basın toplantısında Miras partisi Gn. Bşk. Raffi Hovhannisyan’dan geldi.
Ermenistan’daki  her yurttaşın «Sasna Tsrer» Grubu üyesi olabileceğini kaydeden Hovhannisyan ″Ancak bunlar, ülkemizi işgal etmiş olan kravatlı teröristlere karşı mücadele eden anti-teröristler olurlar. Varolan durumda değişikliğe ulaşamazsak, dış sınırlardaki kayıplarımıza kimse şaşırmasın.Az zamanımız var ve yeni Ermenistan’a ulaştıracak birçok şey toplumun tutumu, iktidar ve toplum arasındaki diyaloğa bağlı″ dedi. Hovhannisyan Ağustos ayında, Miras Partisi üyelerinin ülkenin farklı kentlerinde ve farklı platformlarda olacaklarını kaydetti.
Hatırlatalım: 17 Temmuz’da Erivan’da bir polis binasını işgal eden silahlı grup, 31 Temmuz’da asayiş güçlerine teslim oldu.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.