İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

FETÖ’nün Urfa ihanetinde yeni bir boyut!

Yazarımız Mehmet Guli Aslan’ın gündeme getirdiği Şanlıurfa’daki FETÖ terör örgütünün Ruhban okula açma çalışmaları tartışmalarına Şanlıurfa Kültürel Mirası Koruma derneği başkanı Uğur Beyazgül’de katıldı. FETÖ’nün ihanet projesi detaylarını belgeleriyle açıklayan Şanlıurfa Kültürel Mirası Koruma derneği başkanı Uğur Beyazgül, FETÖ’nün amacı Tüm dinlerin eşit olduğu Hristiyanlık ve Yahudiliğin de şu an hak dini olduğu imajı verilmek olduğunu söyledi. Beyazgül açıklamasında; “Ermenilerin ve Yahudilerin el ele vererek tüm dünya parlamentolarında çıkardığı kararlar irdelenirse bu projenin güneydoğu ya vurulmak istenen bir Ermeni ve Yahudi mührü olduğu aşikardır” dedi.(Şimdiye kadar aklınız neredeydi demek geliyor içimizden. HYETERT)

Uğur Beyazgül bu konuda açıklamalarının devam edeceğini de açıkladı.
İŞTE O AÇIKLAMANIN TAM METNİ:

FETÖNÜN İHANET PROJESİNİN DETAYLARI
Şanlıurfa Dinler Ve Kültürler parkı projesi (açıklama1)
1:bu proje şanlıurfa’ya kimlik ve imaj veren.. Balıklıgöl ve Dergah alanının hemen ön kısımında düşünülmektedir. Büyüklük olarak bu alanın 20 katıdır.. Gaye Urfaya kimlik veren bu alanı gölgede bırkmak, yapılacak daha ihtişamlı Sinegog, kilise ve tapınaklarla Urfa’ya yeni bir kimlik kazandırmaktır.
2: mekke ve medineye gitmeden hacıların uğradığı Şanlıurfa imajı silinerek Ermeni.yahudi ve hristiyan kimliğini öne çıkarmaktır..projede ayrıca dünyada ne kadar önemli kilise ve sinegog vara bunların birer maketi mevcuttur.
3:Bu projede yer alan 3 yol,birer tapınakla (tanrıya yükseliş tümülüsü)kesilmektedir. Bu yollara hristiyanlık, yahudilik, müslumalık yolu isimleri verilerek. Tüm dinlerin eşit olduğu hristiyanlık ve yahudiliğin de şuan hak dini olduğu imajı verilmektedir..
4: projede yer alan tapınakla kesilen iki ayrı su kanalı; tahrif edilmiş Tevratta yer alan vaad edilmiş toprakları sınırlayan dicle ve fıratı temsil etmektedir..
5: Ermenilerin ve Yahudilerin el ele vererek tüm dünya parlamentolarında çıkardığı kararlar irdelenirse bu projenin güneydoğu ya vurulmak istenen bir ermeni ve yahudi mührü olduğu aşikardır..
not: bu yazı dizisinde adım adım ihanetin detayını anlatacağım..bu ihanet projesini mecliste çıkarmak isteyen zavallı da gidip allahtan af dileyeceğine face de bana saldırmış.. hakaret etmiş…yazı dizimin sonunda bu zavalının bu projeyi geçirmek için mecliste ne entrikalar çevirdiğini şahitleri ve belgeleriyle açıklayacağım…

Yorumlar kapatıldı.