İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hayrikyan: Ermenistan’da iktidar değişikliği olmaksızın durum çözülmez

Ulusal Kader Tayini Birliği Partisi lideri Paruyr Hayrikyan, Hayrikyan, iktidarın sorunu kansız çözme yönündeki kendi sözünü tutmadığını ve ateş ederek Pavel Manukyan ve oğlu Aram’ı yaraladığını ifade etti. Bu Hayrikyan’a göre iktidarın kendine hakimiyetini kaybettiği ve ona güvenilemeyeceğini göstermekte. Hayrikyan ″iktidar şimdi adam öldürmenin  kendileri için elverişli olmadığını anlamalı″ dedi ve işgalci gruba karşı iktidarın silah kullanamayacağını, grubun da iktidar gitmeyene dek binayı terk etmeyeceklerini belirtti.

***
Ermenistan’da iktidar değişikliği olmaksızın durum çözülmez. Görüş 28 Temmuz’da düzenlenen basın toplantısında, Polis Devriye ve Nöbet Servisi Alayı (PDNSA) işgaline ilişkin durumu yorumlayan Ulusal Kader Tayini Birliği Partisi lideri Paruyr Hayrikyan’dan geldi.
Hayrikyan, iktidarın sorunu kansız çözme yönündeki  kendi sözünü tutmadığını ve ateş ederek Pavel Manukyan ve oğlu Aram’ı yaraladığını ifade etti. Bu Hayrikyan’a göre iktidarın kendine hakimiyetini kaybettiği ve ona güvenilemeyeceğini göstermekte.
Hayrikyan ″iktidar şimdi adam öldürmenin  kendileri için elverişli olmadığını anlamalı″ dedi ve işgalci gruba karşı iktidarın silah kullanamayacağını, grubun da iktidar gitmeyene dek binayı terk etmeyeceklerini belirtti.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.