İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenistan Milli Güvenlik Servisi’nden “Sasna tsrer”e uyarı: “Zamanınız bitiyor”

Ermenistan  Milli Güvenlik Servisi 17 Temmuz’da Ermenistan’ın başkenti Yerevan’daki Erebuni polis karakolunu 10 gündür işgal eden “Sansa Tsrer” silahlı grubuna tekrar uyarıda bulundu.
Ermenistan Milli Güvenlik Servisinden yapılan açıklamada polis karakolunda bulunan silahlı grubun üyelerini, bütün rehineleri serbest bırakıp, silah kullanmadan temsil olmaya çağrılıyor, aksi takdirde emniyet güçlerinin grubu etkisiz hale getirmek için silah kullanması zorunda kalacağını deniliyor.

Milli Güvenlik servisinin açıklamasında “Sasna tsrer”e “Zamanınız bitiyor” uyarısını da yapıldı.
Ermenistan’ın başkenti Yerevan’da 17 Temmuz’dan beri “Sasna tsrer” silahlı bir grup tarafından polis karakolunu işgal edildiği olayında 27 Temmuz gecesi önemli bir gelişme yaşanmış.
Ermenistan Emniyeti Halkla ilişkiler ve Enformasyon dairesinden yapılan açıklamaya göre polis karakolunun işgalinin 11. günü “Sasna tsrer” silahlı grubunun iki üyesi temsil oldu. Silahlı grup ile polis arasında karşılıklı açılan ateş sonucu “Sasna tsrer”in lideri Pavlik Manukyan ve oğlu Aram Manukyan yaralanıp hastaneye nakledildi. İkisinin sağlık durumu da ağır olarak değerlendiriliyor.
Kaynak:   Ermenihaber.am

Yorumlar kapatıldı.