İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“Sasna tsrer’’, acil sağlık ekibini rehin aldı

Yerevan’da 17 Temmuz’da polis karakolunu basan ve işgal altında tutan “Sasna tsrer” silahlı grubu bugün ilk yardım göstermek için  karakola giren  acil sağlık ekibini rehin aldı. “Sasna tsrer’’ grubundan yapılan açıklamaya göre silahlı grubun üyeleri rehinelerin serbest bırakılması karşısında Ermenistan Sağlık Bakanı’nın doktorlar ekibi ile “Erebuni” polis karakoluna gelip orada ameliyatların yapılması için gereken koşulların sağlamasını talep ediyorlar.

Ermenistan’ın başkenti Yerevan’da 17 Temmuz’dan beri “Sasna tsrer” silahlı bir grup tarafından polis karakolunu işgal edildiği olayında bu gece önemli bir gelişme yaşanmış.
Ermenistan Emniyeti Halkla ilişkiler ve Enformasyon dairesinden yapılan açıklamaya göre polis karakolunun işgalinin 11. günü “Sasna tsrer” silahlı grubunun iki üyesi temsil oldu. Silahlı grup ile polis arasında karşılıklı açılan ateş sonucu “Sasna tsrer”in lideri Pavlik Manukyan ve oğlu Aram Manukyan yaralanıp hastaneye nakledildi. İkisinin sağlık durumu da ağır olarak değerlendiriliyor
Kaynak:   Ermenihaber.am

Yorumlar kapatıldı.