İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Gülen’nin adım adım Darbe yolculuğu

Fetullahçı Terör örgütü lideri Fetullah Gülen ile tarihteki en kanlı örgüt olan Haşhaşilerin ortak noktaları ve Gülen’nin adım adım darbe’ye gidişi… Millete karşı her zaman düşmanca tutum sergileyen Terör elebaşı Gülen, Dinler arası diyalog kandırmacası ile Avrupa ve Amerika ile beraber Anadolu’nun ruh kökü olan İslam’ı bertaraf etmeye çalışmıştır. Hıristiyanlığın Truva Atı Gülen. 1. bin yılda Avrupa Hıristiyanlaştı ikinci bin yılda ise Amerika ve Afrika… Üçüncü bin yılda hedef Asya’dır. Dinler arası diyalogun anlamı bütün insanlığı İncil’e ve Kilise’ye ulaştırma yoludur… (Buyurun bir tane daha güler misin, ağlar mısın? HYETERT)

*****
Fetullahçı Terör örgütü lideri Fetullah Gülen ile tarihteki en kanlı örgüt olan Haşhaşilerin ortak noktaları ve Gülen’nin adım adım darbe’ye gidişi…

YENİAKİT.COM.TR – 15 Temmuz Darbesi seneler öncesinden hazırlandı, Akit haber olarak sizler için kanlı darbe girişiminin krolonojık ayağını derledik.
TARİH TEKERRÜRDEN İBARET…
Gülen terör örgütü Haşhaşilerin devamı mı? 
8. Yüzyılda İsmailliğin nizari kolundan çıkan Haşhaşi örgütünün 15. Yüzyıla dek, faaliyetlerini sürdürdüğü sanılmaktadır. Yani Bugün yaşadığımız tecrübeyle önlem almaz isek ileride torunlarımız, bir 15 Temmuz ile daha karşı karşıya kalacaklar.
FETÖ’NÜN RUH İKİZİ HASAN SABBAH…
Haşhaşiler, kapalı bir topluluk, radikal bir din akımının takipçileri, yapamayacakları hiçbir şey yok. Liderleri Hasan Sabbah. Bin yüz yıllarında Haşhaşiler istediği kapıdan istediği zaman girebilir; ”Sen ya farkedersin, ya farketmezsin. farkedersen ölürsün, fark etmezsen bu durumda seni gözlemliyorlardır”
Çünkü kurbanlarının zaaflarını öğrenip (mevki sahibi için geçerli) onu kullanırlar. Amaçları için her türlü şiddeti göze alırlardı.

https://youtu.be/d9KFU3QvjKo

O dönemde ellerinde zehirli hançer vardı, savaş helikopterleri, tankları yoktu.
HASSAN SABBAHIN AMACI İNTİKAMDI
Büyük Selçuklu Sultanı Tuğrul bey 1055’de Bağdat’a girerek Abbasi halifeliğinin koruyucusu olup bölgedeki Şii Fatima devletinin nufüsunu sona erdirdi. Hasan Sabbah, Fatima hükümdarı Müstansır Billah’ın Horosan’daki temsilcisi idi. Yoğun propaganda faaliyeti sonucunda geniş bir taraftar kitlesi toplamıştı. Müstansır Billah’ın ölümünden sonra tahta istediği kişi geçmediği için Fatimalardan ayrıldı Alamut Kalesini ele geçirerek Haşhaşi örgütünü kurdu.
Hassan Sabah intikam ateşi ile doluydu, Tuğrul Bey öldükten sonra bile durmaya niyeti yoktu. Çevreye korku salmak onun için, cihan fethi gibiydi.
Gençlik yıllarında Haşhaşla tanışan Hasan Sabbah, bununla insanları nasıl kullanılacağını anlar ve ”Fedai” yetiştirir. Haşhaşiler, Selçukluların çöküşü hızlandırmıştır.
”Tarih tekerürden ibaret, ders almasını bilene”
YASTIĞA SAPLANAN HANÇER
Sultan Sencer, Haşhaşilere bir saldırı yapmayı planladıysada yastığına saplanmış hançeri ve muktubu görünce vazgeçmiştir.
Mektupta; ”İster bizimle ilgili planlarını gerçekleştir, ister bizi rahat bırak. Yatak odana kendi evimmiş gibi girebiliyorsam arkanı sağlam tut.” (Kynk: İbn-İ Ebu Talib)
SİNSİ FETULLAHÇI YAPILANMA: SIZINTI
1966 ile 1983 yılları arası, kimi araştırmacılar tarafından hareketin kurulma evresi olarak tanımlanmıştır. Terör ele başı Gülen, 1960’larda resmi imamlık görevinin yanı sıra vaazler, vaaz kasetleri, gençlik yaz kampları yoluyla Sapkın görüşlerini geniş kitlelere ulaştırdı. Terör lideri Gülen’in 1979 yılında yayına başlayan Sızıntı dergisi ile Hareket kamuoyuna duyurulmuş oldu.
1970’li yıllarda Kurduğu Sözde Nur kamplarında ”Altın nesil” vaadi ile genç beyinleri zehirleyerek adeta Haşhaşi fedailerine döndürdü.

Millete karşı her zaman düşmanca tutum sergileyen Terör ele başı Gülen, Dinler arası diyalog kandırmacası ile Avrupa ve Amerika ile beraber Anadolunun ruh kökü olan İslam’ı bertaraf etmeye çalışmıştır. 
HRİSTİYANLIĞIN TRUVA ATI: GÜLEN
1. bin yılda Avrupa hristiyanlaştı ikinci bin yılda ise Amerika ve Afrika… Üçüncü bin yılda hedef Asya’dır. Dinler arası diyaloğun anlamı bütün insanlığı İncil’e ve Kilise’ye ulaştırma yoludur.
https://youtu.be/ItIfjDnL2gU

PAPAYA MEKTUP 
Fetö lideri Gülen 9 Subat 1998 tarihinde Rabb’in aciz kulu yazısında papaya şu satırlarla sesleniyor;
”Pek muhterem Papa cenapları,
Üç büyük dinin doğum yeri olarak bilinen toprakların dünyayı daha iyi yaşanabilir bir mekan kılma yolundaki kutsal misyonumuzu tam manasıyla bilen halkından size en içten selamları getirdik. Yoğun gündeminizde bize zaman ayırarak sizinle müşerref olmayı bahşettiğiniz için zatialilerinize en derin kalbi teşekkürlerimizi sunarız.
…yeni fikirlerimiz varmis iddiasinda bulunmuyoruz. yine musamahaniza siginarak, bu misyonun hedeflerine yakindan hizmet etmek icin ustlenmek istedigimiz birkac teklifte bulunmayi arzu ediyoruz. hiristiyanligin ucuncu bin yilina girisi munasebetiyle yapilacak kutlamalar vesilesiyle ortadogu’daki antakya, tarsus, efes ve kudus gibi bazi kutsal yerlere musterek ziyaretleri iceren bircok etkinlik onermek istiyoruz…
İslam yanlış anlaşılan bir din olmuştur ve bunda en çok suçlanacak olan Müslümanlardır.
Terör ele başı Gülen’nin tüm amacını ortaya koyan Mektubun son satırları ise ilgi çekeci
”Bazıları kendilerini topluma adapte etmeye çalışır. Diğer bazıları ise topluma uymaktansa toplumu kendi değerlerine adapte etmek ister.”
Peki Kuran-ı Kerim ne diyor; 
”İnananlar, Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudur. Sizden kim onlarla dost olursa onlardan sayılır.” (Maide 51)
”Bunlar Allah’tan başka hahamlarını, rahiplerini ve Meryem oğlu Mesih’i Rabb edindiler. Halbuki onlar ancak gerçek olan bir ilaha kulluk ve ibadetle emrolunmuşlardı. Allah’tan başka gerçek ilah yoktur. O, onların ortak koştukları şeylerden bütünüyle uzaktır, yücedir.” (Tevbe 31)
Bu ayet inince sahabeler sordu; Ya resulallah, onlar hahamlara ve ruhbanlara tapmıyorlardıki.
Peygamber efendimiz (S.a.v) buyurdular;
”Onlar ruhbanlarına ibadet etmediler, ama onların helal ettiğini helal kabul ettiler, Haram kabul ettiğini haram kabul ettiler” (Kaynak: Tirmizi K. Tefsir el-Kur’ân sure 9 bab: 10, Hadis No: 3095)
İmam gazali ihya’da derki;
“Eğer bir vaiz halkı ağlatmaya,yaka paça yırttırmaya çalışıyorsa,bilinki o adam gafildir”
https://youtu.be/m_CsQyHDEW4

SAPITTIKÇA, SAPITTI…
Terör örgütü liderinin Küresel Barışa doğru kitabının 131. sayfasında yazdıkları ise kan donduran cinsten;
“Herkes kelime-i tevhid’i esas alarak çevresine bakışı yeniden gözden geçirmeli ve ıslah etmelidir. hatta kelime-i tevhid’in ikinci bölümünü; ‘muhammed allah’ın resulüdür’ kısmını söylemeksizin, sadece ilk kısmını ikrar eden kimselere rahmet ve merhamet bakışıyla bakmalıdır”
Beduzaman Sait Nursi’nin öğrencilerinden Muhammet said nasır, ”Fetullah Gülen’nin Irkçılık maskesi altında Dersaneler açtığını, Subay polis, savcı, hakim yetiştirip ihtilal yapmak istediğini” 26 Mart 2014 tarihindeki A haber yayınında böyle açıklamıştı

Görüldüğü gibi Terör lideri Fetullah gülen’nin tarihteki Haşhaşilerin modern yapılanması olduğu ve tüm yapılanma ve sitemlerinin hemen hemen aynı olduğu anlaşılıyor.
Gülen’nin tarihsel olarak sıralandırdığımız gibi 1960’lardan itibaren Türkiye Cumhuriyetine darbe yoluyla ele geçirip, Hristiyan dünyasına Anadoluyu sunmak istediği ortaya çıkıyor.
GÜLEN KESİNLİKLE PSİKİYATRİK BİR HASTA
Gazetemizin 8 Mart tarihinde de dediği gibi; Psikiyatrik hastaların kullandığı ve kuvvetli sakinleştirici olarak bilinen Diazem adlı ilacı sürekli kullanan Gülen’in akli dengesini değerlendiren psikologlar, hukukçular ve eski arkadaşları şok açıklamalarda bulundular.
Fetullah Gülen’in çocukluğundan itibaren devam eden psikiyatrik bir hasta olduğunu belirten araştırmacı-yazar Said Alpsoy, “Gülen’in 17 Aralık sonrasında paralel yapının neredeyse bütün kurumları kapatılmış olmasına, önemli isimlerin mecbur kalıp kaçmış olmasına rağmen çıkıp, ‘Bir tek taş düşüremediler Allah’ın izniyle. Burkuntu yaşıyorlar, paranoya yaşıyorlar. Korkuyla tir tir titriyorlar’ demesi şizofrenik bir insan profilini de ortaya koyuyor. F. Gülen bugün itibariyle akli muhakemesini tamamen kaybetmiş ve tamamen hezeyanlara teslim olmuş vaziyette” dedi.
Hatırlatmakta fayda var, belirttiğimiz gibi Hasan Sabbah ”Haşhaş” kullanarak, ”fedailerine” hitap ederken, Terör ele başı Gülen’de Psikolojik sorunları olan ve sürekli ilaç kullanarak hasta beyni ile örgüt elemanlarına Türkiye’de talimatlarını yerine getirtmekte. 
http://www.yeniakit.com.tr/haber/gulennin-adim-adim-darbe-yolculugu-196409.html

Yorumlar kapatıldı.