İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Başkan Gülbey’den ’PKK-Ermeni İşbirliği’ Açıklaması

ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, yaptığı açıklamada, “PKK terör örgütünün sözde lideri Abdullah Öcalan’ın Ermeni halkına yazdığı mektupta ’Ermeni milliyetçiliği yanlış ama soykırım yapılmıştır’ sözlerinden sonra KCK Eşbaşkanı Bese Hozat’ın ’Türkiye’de resmi devletin dışında bir de oluşan paralel devletler vardır. Mesela Fetullah Gülen Cemaati bir paralel devlettir. İsrail lobisi, yine milliyetçi Ermeni ve Rum lobileri paralel birer devlettir.’ sözlerinden sonra, şimdi de HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ağabeyi ve PKK’nın sözde yetkililerinden olan Nurettin Demirtaş yaptığı açıklamada, Ermenistan cezaevinde tutuklu olan Kürt PKK’lı örgüt üyelerine Ermenistan devlet yetkililerinin ’Hakkari taraflarında en küçük çocukları dahil birçok Kürt aileyi imha ettik, daha da öldürmeye devam edeceğiz. Ağrı, Van ve diğer yerleri elinizden alacağız’ diyorlar. ASİMDER olarak yıllardır açıkladığımız Ermenistan ve Ermeni terör örgütü ASALA ile PKK işbirliğini bu şekilde açıkça deşifre etmiştir” dedi.(Zülbey denen Irkçı, Kürtlerin bu sözlerinden PKK Ermeni işbirliği sonucunu çıkarıyorsa zeka seviyesi ırkçılardan da geri demektir. Bu konuşmaların hepsi Kürtlerin Ermenili ipe sapa gelmez suçlamalardır. HYETERT)

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, “Yıllardır tüm terör uzmanlarının belirttiği, ama bir türlü ispatlayamadıkları Ermeni terör örgütü ASALA-PKK işbirliği veya Ermeni devletinin PKK’ya destek verdiği artık deşifre oldu” dedi.
ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, yaptığı açıklamada, “PKK terör örgütünün sözde lideri Abdullah Öcalan’ın Ermeni halkına yazdığı mektupta ’Ermeni milliyetçiliği yanlış ama soykırım yapılmıştır’ sözlerinden sonra KCK Eşbaşkanı Bese Hozat’ın ’Türkiye’de resmi devletin dışında bir de oluşan paralel devletler vardır. Mesela Fetullah Gülen Cemaati bir paralel devlettir. İsrail lobisi, yine milliyetçi Ermeni ve Rum lobileri paralel birer devlettir.’ sözlerinden sonra, şimdi de HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ağabeyi ve PKK’nın sözde yetkililerinden olan Nurettin Demirtaş yaptığı açıklamada, Ermenistan cezaevinde tutuklu olan Kürt PKK’lı örgüt üyelerine Ermenistan devlet yetkililerinin ’Hakkari taraflarında en küçük çocukları dahil birçok Kürt aileyi imha ettik, daha da öldürmeye devam edeceğiz. Ağrı, Van ve diğer yerleri elinizden alacağız’ diyorlar. ASİMDER olarak yıllardır açıkladığımız Ermenistan ve Ermeni terör örgütü ASALA ile PKK işbirliğini bu şekilde açıkça deşifre etmiştir” dedi.
Gülbey, Ermenistan devletinin Türkiye’de gizli faaliyet gösteren tüm terör örgütlerinin ya içerisine sızmış ajanları olduğunu ya da bu terör örgütlerini dışarıdan maddi desteklediğini ileri sürerek, “Hatta bu örgütlere işgal ettiği Azerbaycan Karabağ topraklarında eğitim kampları açtırmış ve tüm emelleri için kullanmıştır. Özellikle Türkiye’nin Doğu Anadolu ve Güneydoğu bölgelerine dair emellerini gerçekleştirmek için PKK terör örgütünü 40 yıldır kullanmaktadır. Bunu bizler değil kardeşi HDP Genel Başkanı olan PKK’nın üst düzey yetkilisi Nurettin Demirtaş kendi açıklamasında söylüyor. Ermeni lobisi ve PKK işbirliği artık resmen deşifre olmuştur. Bu açıklamadan Türkiye’deki Ermeni lobisinin uzantıları rahatsız olmaktadır. Korkuları ise bu işbirliğinin kendilerine gelip çatmasıdır. ASİMDER olarak Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, İçişleri ve Dışişleri Bakanlıkları ile Türkiye’deki Ermeni vakıflarının da gelirlerinin incelenmesi için göreve davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar kapatıldı.