İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

PKK’lı teröristlerin Hıristiyanlık aşkı!

Eli kanlı bölücü terör örgütü PKK ve uzantılarının Müslümanlara ve camilere neden sonsuz bir kin ve nefretle saldırdığının cevabı Diyarbakır’ın Sur ilçesinde ortaya çıktı. Militanlarını bir yandan Zerdüştlük dinine yönelmeye zorlayan bölücü terör örgütü, diğer yandan özellikle gençlik yapılanması YDGH üzerinden Hıristiyanlığa yöneliyor. Sur’dan üç gün önce çekilen fotoğraflarda, PKK’nın tarihî Kurşunlu Camii’yi tam bir harabeye çevirdiği görülürken, caminin 50 metre yakınında bir kiliseye, PKK’nın gençlik yapılanması YDGH’nın adının haçla birlikte yazıldığı ortaya çıktı. Kilisenin duvarına yazılan, “YDGH Sur Havarileri” yazısının hemen yanına özellikle haç işareti konulmuş.(Allah’tan korkmaz kuldan utanmaz olunca her şey söylenebilir.Kimlerin yazdığını tahmin etmek zor değil. HYETERT)

***
Diyarbakır Sur’da tarihî Kurşunlu Camii’ni yakıp yıkan bölücü örgüt militanlarının 50 metre uzaklıktaki kiliseye zarar vermemesi ve duvarlarına “YDGH Sur Havarileri” yazısını yazması dikkat çekti. Güneydoğu’da yüzlerce camiyi karargah olarak kullanıp Kur’an-ı Kerim’leri parçalayan PKK’lılar, bölge gençlerine de Hıristiyanlığı aşılıyor.
Eli kanlı bölücü terör örgütü PKK ve uzantılarının Müslümanlara ve camilere neden sonsuz bir kin ve nefretle saldırdığının cevabı Diyarbakır’ın Sur ilçesinde ortaya çıktı. Militanlarını bir yandan Zerdüştlük dinine yönelmeye zorlayan bölücü terör örgütü, diğer yandan özellikle gençlik yapılanması YDGH üzerinden Hıristiyanlığa yöneliyor. Sur’dan üç gün önce çekilen fotoğraflarda, PKK’nın tarihî Kurşunlu Camii’yi tam bir harabeye çevirdiği görülürken, caminin 50 metre yakınında bir kiliseye, PKK’nın gençlik yapılanması YDGH’nın adının haçla birlikte yazıldığı ortaya çıktı. Kilisenin duvarına yazılan, “YDGH Sur Havarileri” yazısının hemen yanına özellikle haç işareti konulmuş.
CAMİYE ZARAR, KİLİSEYE KORUMA
Hayatın normale dönmeye başladığı Sur’da, militanların Kurşunlu Camii’nin içinde ve dışında taş duvarların hemen yer yerine ateş ettikleri, kurşun izlerinden anlaşılıyor. Atıklarla ve yıkıntılarla dolu Kurşunlu Camii’nin perişan görüntüsüne karşın, hemen yakınındaki kilisede neredeyse tahribatın hiç olmaması dikkat çekiyor. Kilisenin içine girildiğinde ise bölücü terör örgütünün gençlik yapılanması YDGH’nın Hıristiyanlığa sempatisini gözler önüne seren yazı ve işaretlerle dolu.
ZERDÜŞTLÜK SEVDALISI MİLİTANLAR
İslam’ın ve halkın değerlerine hiçbir saygı duymayan ve yıllardır Müslümanları öldürüp camilere zarar veren PKK’nın Zerdüştlüğe ve Hıristiyanlığa yöneldiğinin kanıtlarıyla ortaya çıkması bölge halkını da rahatsız ediyor. Diyarbakır’da yüzlerce ‘ev kilise’ bulunduğu istihbarat raporlarına yansırken, bu yasadışı yeraltı kiliselerine daha çok PKK yandaşlarının devam ettiği biliniyor. Bölge halkı, PKK’nın İslam’a düşmanlığından ve gençleri başka dinlere yöneltmesine de tepkili. Son dönemde halkın PKK’dan uzaklaşmasının temel sebeplerinden biri de örgütün Zerdüştlük/Hıristiyanlık sevdalısı olması…
YÜZLERCE CAMİYİ YAKIP YIKTILAR
PKK’lı teröristler, sadece Sur’da değil, Mardin Nusaybin, Hakkari Yüksekova ve Şırnak’ta da yüzlerce camiyi yakıp yıkarken, Kur’an-ı Kerim’leri parçalayıp yerlere attı. Hatta operasyonlarda öldürülen birçok PKK’lı teröristin boynunda Hıristiyanlığın sembolü haç çıktı.

Yorumlar kapatıldı.