İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MHP Genel Başkan adayına Ermeni lobisi engeli!

Kamil Elibol
MHP Genel Başkan adayı Ümit Özdağ ile tarih profesörü Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu’nun Almanya parlamentosunun aldığı sözde soykırım kararını Berlin’de proteste etme girişimi engellendi. Özdağ ve Halaçoğlu bugün soykırım iddiaları ile ilgili olarak Berlin’de önceden rezervasyonu yaptıkları otelde düzenleyecekleri toplantıda yeni belgeler açıklayacaktı. Ancak, otel yönetimi MHP’li Özdağ ve Halaçoğlu’nun toplantısını, “güvenlik” gerekçesiyle iptal etti. İki milletvekilinin otelde konaklamasına da izin verilmedi. (Ermenilerin karşısında bunlar gibi neler var. Bunlarla neden uğraşsınlar. HYETERT)

BOMBA İHBARI
Özdağ ve Halaçoğlu bu şok gelişme üzerine soykırım belgeleri açıklamak üzere Berlin’de başka bir otelin toplantı salonunu ayarladı. Ancak, bu kez de ikinci otele dönük bomba ihbarı yapıldı. Alman polisi, bomba araması yapacağını belirterek toplantının başlamasını müsaade etmedi.
ERMENİ BASKISI
Gaziantep milletvekili Özdağ ile Kayseri milletvekili Halaçoğlu, dün Berlin’deki Weindamm Herdenberg Strasse Otel’de Ermeni soykırımı kararı veren Alman parlamentosunu protesto için konferans verecekti. Ermeni lobisi bu toplantıyı sabote ettirdi. İki vekil yarın da Talat Paşa’nın bir Ermeni terörist tarafından şehit edildiği yeri ziyaret ederek çiçek bırakacaktı.
NEREDE KALACAKLAR?
Özdağ ve Halaçoğlu Alman parlamentosuna gösterecekleri tepki için şaşırtıcı bir adım atmayı planlamıştı. İki vekil Nazi Almanya’sının (Hitler’in) Yahudileri yok etmek amacı ile karar aldığı Berlin yakınlarındaki Wansee’deki villayı ziyareti programlarına almıştı. Ancak, bu programın da sabote edilmesinden endişe ediliyor. Özdağ ve Halaçoğlu’na yapılan muamele tepki çekti. İki vekilin toplantı dışında konaklayacağı otel için Almanya’da yaşayan ülkücüler seferber oldu.

Yorumlar kapatıldı.