İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Erdoğan ve Yıldırım’dan Putin ve Medvedev’e Mektup

“Rusya Günü” egemenlik deklarasyonunun 12 Haziran 1992’de kabul edilmesi nedeniyle kutlanıyor. Sputnik News’ta yer alan habere göre Erdoğan mektubunda, “Türk halkı adına tüm Rus halkının Rusya Günü’nü kutluyorum. Ayrıca Rusya ve Türkiye arasındaki ilişkilerin yakın gelecekte hak ettiği düzeye gelmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. Başbakan Yıldırım ise Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev’e bir mektup yazdı.

***
12 Haziran Rusya Günü nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’e, Başbakan Yıldırım Medvedev’e mektup yazdı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 12 Haziran “Rusya Günü” nedeniyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e, Başbakan Binali Yıldırım ise Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev’e mektup yazdı.
“Rusya Günü” egemenlik deklarasyonunun 12 Haziran 1992’de kabul edilmesi nedeniyle kutlanıyor.
Sputnik News’ta yer alan habere göre Erdoğan mektubunda, “Türk halkı adına tüm Rus halkının Rusya Günü’nü kutluyorum. Ayrıca Rusya ve Türkiye arasındaki ilişkilerin yakın gelecekte hak ettiği düzeye gelmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Başbakan Yıldırım ise Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev’e bir mektup yazdı.
Yıldırım mektupta, “Ülkelerimiz arasındaki işbirliği ve ilişkilerin yakın zamanda halklarımızın ortak çıkarları için gerekli olan seviyeye ulaşmasını umuyorum. Sizin üzerinizden tüm Ruslara sağlık ve refah diliyorum” diye yazdı. (EKN)

Yorumlar kapatıldı.