İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Talat Paşa Komitesi soykırım yalanına karşı yeni yol haritası belirledi

Talat Paşa Komitesi, Almanya Federal Meclisi’nin 1915 olaylarını soykırım olarak kabul etmesine karşı mücadele etme kararı aldı. Komite yol haritasını belirlemek için toplandı. Komite Başkanı İsmail Hakkı Pekin, sözde Ermeni soykırım iddialarına karşı mücadele için iki yol belirlediklerini söyledi. Pekin, “Hem tarihi aydınlatmalıyız hem de siyasi çabaları artırmalıyız” dedi. (http://hyetert.blogspot.com/2016/06/ermeni-soykrm-iddialarna-kars-ckmay-suc.html#more HYETERT)

blob:http%3A//www.dailymotion.com/85e26281-3423-4dae-8f20-b1858795c4e8
Almanya Parlamentosu’nun 1915 olaylarını soykırım olarak kabul etmesiyle Talat Paşa Komitesi harekete geçti. Komite mücadele alanını genişletmek için yeni yol haritasını belirlemek üzere toplandı.
Almanya Parlamentosu’nun bu kararının ardından yeni mücadele şekli belirlemek zorunluluğu doğduğunu belirten Pekin, komitenin bundan sonraki yol haritasının başlıklarını verdi.
Komitenin çalışmalarını hızlandıracaklarını söyleyen Pekin, sözde Ermeni Soykırımı konusunda televizyon kanallarında program yapan, panel ve sempozyum düzenleyenlere seslendi.
Haber: Emek Kaynak – Kamera: Barış Yurteri
ulusalkanal.com.tr

Yorumlar kapatıldı.