İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türk hacker grubu, Ermenistan ordusunun sitesini hackledi

“Aslan Neferler Tim” adlı hacker grubu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ermenistan’ın Rusya ile birlikte PKK’ya açık destek verdiğini, bu nedenle Ermenistan Enerji Bakanlığı ve Ermenistan Silahlı Kuvvetleri sitesini erişime kapattıklarını duyurdu. (Ermenistan’ın başında yeteri kadar dert var, bilinen nedenle kimseye yardım edecek halde de değil. Yine de bu aslanlara madalya verilse yeridir, sırada Rusya, ABD ve Hıristiyan dünyası var, düşman çok. HYETERT)

***
Ermenistan Enerji Bakanlığı ve Ermenistan Silahlı Kuvvetleri’nin internet siteleri, “Aslan Neferler” adlı Türk hacker grubu tarafından hacklendi.
“Aslan Neferler” adlı Türk hacker grubu, Ermenistan Enerji Bakanlığı ve Ermenistan Silahlı Kuvvetleri’nin internet sitelerini hackledi.
“ERMENİSTAN ORDUSUNUN SİTESİNİ ERİŞİME KAPATTIK”
“Aslan Neferler Tim” adlı hacker grubu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ermenistan’ın Rusya ile birlikte PKK’ya açık destek verdiğini, bu nedenle Ermenistan Enerji Bakanlığı ve Ermenistan Silahlı Kuvvetleri sitesini erişime kapattıklarını duyurdu.

Yorumlar kapatıldı.