İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

AK Partili Kuzu ve Tayyar: Alman gavuru, Hitlerin torunları

Almanya Federal Meclisi’nin soykırım kararına AK Partili Burhan Kuzu ve Şamil Tayyar Twitter’dan tepki gösterdi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Almanya’nın ‘Ermeni Soykırımı’nı tanımayan kararının ardından, “Tarihin yüzkarası Hitlerin torunları Türkiye’yi soykırımla suçluyor. Bizim için yok hükmündedir, şiddetle kınıyoruz” mesajını Twitter’dan paylaştı… AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu ise, Twitter’da, “Alman gâvuru yine yapacağını yaptı. Her zaman söyledim; Almanya bize hiç bir zaman samimi dost olmadı. Osmanlı da bunların yüzünden dağıldı” sözleriyle tepkisini dile getirdi. (!!! HYETERT)

Tarihin yüzkarası Hitlerin torunları Türkiye’yi soykırımla suçluyor. Bizim için yok hükmündedir, şiddetle kınıyoruz.
AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu ise, Twitter’da, “Alman gâvuru yine yapacağını yaptı. Her zaman söyledim; Almanya bize hiç bir zaman samimi dost olmadı. Osmanlı da bunların yüzünden dağıldı” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Burhan Kuzu’nun konuya ilişkin tweetleri şöyle:
Burhan Kuzu ‏@BurhanKuzu  2h2 hours ago
Dünyanın birçok ülkesi, bizim büyümemizden ciddi  anlamda rahatsızlık duyuyor.Almanya da bunların başında gelir.Aklı sıra bizi durduracaklar

Burhan Kuzu ‏@BurhanKuzu  1h1 hour ago
Almanya’da milletvekili Cem Özdemir,Ermeni rozeti takarak kürsüde konuştu ve Ermeni Soykırım karar tasarısını  savundu.Hainler hep içerden!!

Burhan Kuzu ‏@BurhanKuzu  2h2 hours ago
Alman Parlamentosu bu kararla kendi ayağına kurşun sıkmıştır.Utan Almanya.Önce kendi kirli tarihine bak.Hitler Türk mü?Durmak yok yola devam

Burhan Kuzu ‏@BurhanKuzu  2h2 hours ago
Almanya ile birlikte 1915 olaylarını soykırım sayan çok sayıda karar çıktı değişik ülke

Burhan Kuzu ‏@BurhanKuzu  2h2 hours ago
Alman Parlamentosunda Türk kökenli milletvekillerinden Soykırım kararına imza atanlar bu Ülkeye bir daha ayak basmasınlar.

Burhan Kuzu ‏@BurhanKuzu  2h2 hours ago
Almanya ,1915 olaylarını Ermeni Soykırımı olarak tanı dı.Bu karar yok hükmündedir.Tarih dışında kimse bunu yargılayamaz.

Burhan Kuzu ‏@BurhanKuzu  3h3 hours ago
Alman Gavuru yine yapacağını yaptı.Her zaman söyledim;Almanya bize hiç bir zaman samimi dost olmadı.Osmanlı da bunların yüzünden dağıldı.

Burhan Kuzu ‏@BurhanKuzu  16h16 hours ago
1915 Olayı soykırım olamaz;çünkü Jenosit Sözleşmesine göre soykırım:”Bir kişiyi sırf o  etnik kimliktedir diye öldürmek”.Oysa 1915 lokal.

Burhan Kuzu ‏@BurhanKuzu  16h16 hours ago View translation
Almanya!gel beni dinle,1915 olaylarını soykırım gibi deli saçması bir nitelendirmeye girme.Bu,Parlamentoların işi değil.Şeytana uyma!!!

Yorumlar kapatıldı.