İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Eşsiz koyları keşfe çıktılar

Bodrum’da 13 Mayıs’ta, Ermeni modacı Ashot Khachatryan ve Jolly Tur tarafından düzenlenecek yarışmaya katılacak olan farklı ülkelerden 20 yarışmacı, organizasyon kapsamında dalış için denize açıldı. Dalış teknesiyle Bodrum’un eşsiz koylarını gezip, kısa eğitimin ardından rehber eşliğinde dalış yapacak olan yarışmacılar, tatil de yapacak.

Turkuaz Dalış Merkezi sahibi Ahmet “Karaada bölgesi ve yakın koyları ziyaret edeceğiz. […]
Bodrum’da 13 Mayıs’ta, Ermeni modacı Ashot Khachatryan ve Jolly Tur tarafından düzenlenecek yarışmaya katılacak olan farklı ülkelerden 20 yarışmacı, organizasyon kapsamında dalış için denize açıldı. Dalış teknesiyle Bodrum’un eşsiz koylarını gezip, kısa eğitimin ardından rehber eşliğinde dalış yapacak olan yarışmacılar, tatil de yapacak. Turkuaz Dalış Merkezi sahibi Ahmet “Karaada bölgesi ve yakın koyları ziyaret edeceğiz. Bodrum’un yeşili ve mavisinin güzelliklerini misafirlerimize göstereceğiz” dedi.
Gümbet Mahallesi’nde konakladıkları otelde kampa girecek olan yarışmacılar, 13 Mayıs’ta jüri önüne çıkacak. Modacı Khachatryan 6 yıldır bu organizasyonu yaptıklarını ve turizme de katkı sağladığını söyledi. Türkiye’yi İzmir’den Gizem Emdi’nin temsil edeceği yarışmada birinci, Kasım Ayı’nda Malezya’da yapılacak olan Turizm Kainat Kraliçesi yarışmasına katılmaya hak kazanacağı belirtildi. “Miss 7 Continents” ile ilgili 7 farklı organizasyon düzenlendiği bunlardan birinin de Bodrum’da yapıldığı bildirildi.
Osman URAS / BODRUM (Muğla), (DHA)

Yorumlar kapatıldı.