İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Nalbandyan: ”Azerbaycan yeni bir saldıri için zemin hazırlıyor”

Bu yılın Nisan ayı başında Azerbaycan tarafından Dağlık Karabağ’a düzenlendiği saldırıda büyük sayıda şehit ile yaralıların olduğunu söyleyen Bakan ” Azerbaycan cephe hattı boyunca ağır silahlar ve asker birimleri yerleştirip ateşkesi ihlal etmeye devam ediyor. Uluslararası alanlarda ise provokatif propaganda girişimlerini sürdürüp bölge için beklenmez sonuçları olacak yeni bir saldırı için zemin hazırlıyor” dedi. (Hem saldırıp, hem saldırıyorlar diye bağırmak galiba yerli bir taktik. HYETERT)

***
Ermenistan Dısişleri Bakanı Edward Nalbandyan Prag’da düzenlendiği AB Doğu Ortaklığı ve Vişegrad Dörtlüsü’nün Dışişleri Bakanları toplatısında yaptığı konuşmasıda Dağlık Karabağ-Azerbaycan cephe hattındaki durumu değerlendirdi.
Bu yılın Nisan ayı başında Azerbaycan tarafından Dağlık Karabağ’a düzenlendiği saldırıda büyük sayıda şehit ile yaralıların olduğunu söyleyen Bakan ” Azerbaycan cephe hattı boyunca ağır silahlar ve asker birimleri yerleştirip ateşkesi ihlal etmeye devam ediyor. Uluslararası alanlarda ise provokatif propaganda girişimlerini sürdürüp bölge için beklenmez sonuçları olacak yeni bir saldırı için zemin hazırlıyor” dedi.
Nalbandyan, Ermenistan’ın Dağlık Karabağ sorunun barışçıl yolla çözülmesine yönelik çapalarına devam edeceğini temin etti.
Kaynak:   Ermenihaber.am

Yorumlar kapatıldı.