İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Rita Darı Winkler için ermeni kilisesinde ayin

Almanya’dan İstanbul’a geldikten bir süre sonra kaybolan ve cesedi Gölcük’te bir işyerinde varilin içinde üzerine beton dökülmüş şekilde bulunan Alman vatandaşı 39 yaşındaki Rita Darı Winkler için Meryem Ana Ermeni Kilisesi’nde ayin düzenlendi. Kızının tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğulan acılı anne, güçlükle sakinleştirildi.

Almanya’dan İstanbul’a geldikten bir süre sonra kaybolan ve cesedi Gölcük’te bir işyerinde varilin içinde üzerine beton dökülmüş şekilde bulunan Alman vatandaşı 2 çocuk annesi 39 yaşındaki Rita Darı Winkler için Meryem Ana Ermeni Kilisesi’nde ayin düzenlendi.
Ermeni Patrik Genel Vekili Başpiskopos Aram Ateşyan yönettiği ayine Rita Darı Winkler’in ailesi ve yakınları katıldı. Gözyaşları içinde ayine katılan anne Seta Darı, kızının tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Anne Seta Darı, sakinleştirilmesinin ardından ayin törenine geçildi. Ayin sırasına anne Seta Darı ve teyze Silva Darı, uzun süre gözyaşı döktü. Törenin ardından cenaze aracına konan tabut, Almanya’ya götürülmek üzere Atatürk Havalimanı’na gönderildi.
“BU OLAY KAPATILMASIN”
Ayinin ardından açıklama yapan teyze Silva Darı, “Bu olay kapatılmasın, bu cani biran önce yakalansın. Rita’nın iki çocuğunun yüzüne biz nasıl bakacağız. Katilin bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Kırmızı bülten daha çıkmamış. Bir an evvel o caninin yakalanması lazım. Bizimle ilgilenen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
TUGAY SADAY

Yorumlar kapatıldı.