İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Serj Sarkisyan Ezidi toplumunu Yeni Yıl «Melek-i Tavuz» bayramı vesilesiyle kutladı

«Ermenistan Ezidi toplumunu Yeni Yıl «Melek-i Tavus» bayramı vesilesiyle muhabbetle kutlarım. Ermenistan Ezidi toplumu yanısıra tüm halkımız için bu yılki aydınlık Yeni Yıl bayramı muharebe operasyonları ve kayıplarla karardı. Ermenistan halkı hem mutluluğu hem tasa ve kayıpların acısını Ezidi kardeşleriyle her zaman paylaşmaktadır. Ermeni ve Ezidi halklarının kardeşliği asırların badirelerini aşmış ve daha da pekişmiştir. Size Yeni Yılın sadece hayırlar ve mutluluk getirmesini diliyorum, ülkemiz sınırlarında en nihayetinde barış hakim olsun.  Herkesin onur ve esenlik içinde yaşayıp çalıştığı bu müreffeh ve güvenli ülkeyi birlikte inşa edeceğimize eminim.

***
Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Ermenistan Ezidi toplumunu Yeni Yıl «Melek-i Tavuz» bayramı vesilesiyle kutlayan bir mesaj yayımladı.
Cumhurbaşkanlığı Basın Sekreterliğinden NEWS.am’e verilen bilgide kutlama mesajında şunlar ifade edildi:
«Ermenistan Ezidi toplumunu Yeni Yıl «Melek-i Tavus» bayramı vesilesiyle muhabbetle kutlarım. Ermenistan Ezidi toplumu yanısıra tüm halkımız için bu yılki aydınlık Yeni Yıl bayramı muharebe operasyonları ve kayıplarla karardı. Ermenistan halkı hem mutluluğu hem tasa ve kayıpların acısını Ezidi kardeşleriyle her zaman paylaşmaktadır. Ermeni ve Ezidi halklarının kardeşliği asırların badirelerini aşmış ve daha da pekişmiştir.
Sevgili Ezidi yurttaşlar!
Size Yeni Yılın sadece hayırlar ve mutluluk getirmesini diliyorum, ülkemiz sınırlarında en nihayetinde barış hakim olsun.  Herkesin onur ve esenlik içinde yaşayıp çalıştığı bu müreffeh ve güvenli ülkeyi birlikte inşa edeceğimize eminim.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.