İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

24 Nisan’da New York’ta “Soykırım Yalanına Son” Mitingi

Turkishny.com
New York’taki Türk Amerikan ve Azeri toplumu 24  Nisan 2016, Pazar günü “Soykırım Yalanına” son mitingi düzenliyorlar. Asılsız Ermeni iddialarına göre sözde soykırımın yıl dönümü olan 24 Nisan tarihinde Ermeni Diasporası başta ABD olmak üzere dünya genelinde protesto gösterileri yapıp asılsız suçlamalarını kabul ettirmeye çalışmaktalar. Ayrıca ABD Başkanları da her sene 24 Nisan’da bir açıklama yapmaktalar. (İnkarcı zihniyeti değişmiyor, tek fark Azerilerin de katılması. HYETERT)

   
Obama Başkan seçildiği günden bu yana her sene 24 Nisan’da yaptığı açıklamalarda Ermenice “Büyük Felaket” anlamına gelen “Meds Yeghern” kelimesini kullandı. Başkan Obama’nın bu sene de farklı bir açıklama yapması beklenmemekte.
New York’taki Türkiye sevdalıları da Ermeni diasporasının iftiralarına karşı bir gösteri düzenleyerek Ermeni Yalanlarına dur diyecekler. Dayanışma Platformu’ndan yapılan açıklama da 24  Nisan 2016, Pazar günü saat 12:00 ile 2:00 arasında BM Genel Merkezi karşısındaki Dag Hammarskjold Park’da düzenlenecek mitinge bütün Türkiye sevdalılarının davetli olduğu belirtildi.
Tarih: 24  Nisan 2016, Pazar günü
Saat: saat 12:00 ile 2:00 pm arasında
Adres: BM Genel Merkezi karşısındaki Dag hammarskjold Park
2nd Avenue ile 47. sokağın köşesi, New York, NY
1915 Olaylarına Dair Türk-Ermeni Uyuşmazlığının Arka Planını ve bu konuda resmi belgelere dayanan Türk tezlerini Dışişleri Bakanlığı’nın adresinde  http://www.mfa.gov.tr/temel-metinler.tr.mfa okuyabilirsiniz.

Yorumlar kapatıldı.