İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Karabağ Savunma Bakanlığından Azerbaycan’ın başarısız propagandasına cevap

Dağlık Karabağ Cumhuriyeti Savunma Bakanlığı, Azerbaycan basınında yayınlanan ve Levon Mnatsakanyan adlı kişi tarafından yazıldığı iddia edilen Ermenice mektubu hakkında açıklama yaptı. 

Savunma Bakanlığının basın servisinin yayınladığı yazılı açıklamada şunlar denildi:

“Anlaşılan, hasmımız, çatışma alanında olduğu gibi propaganda cephesinde de beceriksizdir. Azerbaycan’ın savunma bakanlığının uzmanları, herhalde, propaganda savaşı diye bir şeyin var olduğunu duymuşlar, fakat özel psikolojik operasyonlar gerçekleştirmek için ilk önce en basit bilgilere sahip olmak gerektiğini unutmuşlar. Çatışma alanında acı darbeler alan Azerbaycanlılar, anlaşılan, propaganda alanında başarılar elde etmeye karar verdiler.
Dağlık Karabağ Cumhuriyeti’nin Savunma Ordusunun bir komutanı tarafından kaleme alındığı iddia edilen abecedarian seviyesindeki bir mektup uyduran Azerbaycan Savunma Bakanlığı’nın beceriksiz  propagandacıları, Ermenice bir mektup yazmak için ilk önce yeterli seviyede Ermenice bilmek gerektiğini  akıl etmemişler.
Mektuptaki yazının tarzı ile doğruluğu, daha doğrusu, hatalılığı, hiçbir yorum bile gerektirmiyor. Şunu da ekleyelim ki, Dağlık Karabağ Cumhuriyeti Savunma Bakanlığı Savunma Ordusu komutanı, Korgeneral Levon Mnatsakanyan’ın, hiçbir zaman böyle bir imzası olmadı.
Kaynak:   Ermenihaber.am

Yorumlar kapatıldı.