İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Selina Doğan’ın Paskalya mesajı

İsa Mesih’in ölümünün ardından dirilişini sembolize eden Paskalya bayramını kutluyoruz… Dualarımız savaşların bitmesi için olmalı. Milyonlarca sığınmacının bir an önce sağlıklı yaşam koşullarına kavuşmaları için dua etmeliyiz ve ellerimizi onlara uzatmalıyız. ‘Dirilişin’ ruhu da zaten bunu gerektiriyor.

*** 
İsa Mesih’in ölümünün ardından dirilişini sembolize eden Paskalya bayramını kutluyoruz. Etnik ve dinsel temelli savaşların ve saldırıların yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. Ülkemiz de böylesine bir ortamının tam ortasında. Büyük acılar yaşıyoruz. Doğrudan sivil halkın hedef alındığı saldırılar, Güneydoğu’da yaşanan çatışmalar ve yaşam mücadelesi veren milyonlarca sığınmacı… Böyle bir ortamda kutluyoruz Paskalya bayramını.
Dualarımız savaşların bitmesi için olmalı. Milyonlarca sığınmacının bir an önce sağlıklı yaşam koşullarına kavuşmaları için dua etmeliyiz ve ellerimizi onlara uzatmalıyız. ‘Dirilişin’ ruhu da zaten bunu gerektiriyor.
Ülkemizde yüzyıllardır kutlanan bayramlar aynı zamanda bir arada yaşama kültürümüze de büyük katkılar sunmakta. Bayramlarımız aynı zamanda kültürel zenginliğimiz.
İstanbul Milletvekili

Selina Doğan

Yorumlar kapatıldı.