İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Galatasaray taraftarları Setrak Yelegen için seferberlik başlattı.

Galatasaray kıyafetleri ile metroda çekilen fotoğrafıyla tanınan 68 yaşındaki Setrak Yelegen, sarı kırmızılılar tarafından sembol haline geldi. Sportif ve mali açıdan sıkıntılı bir sezon geçiren Aslan’da, yönetim tarafından başlatılan “Tek Yürek Tek Bilek” kampanyasına farkında olmadan büyük anlam kazandıran Setrak Amca için Lazio maçında bir koreografi de düzenlenmişti.

Bu olayın ardından peşi sıra talihsizlikler yaşayan Setrak Amca’ya önce metroda kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırıda bulunulmuş, sonra da yaşlı adam çalıştığı kilisedeki işinden kovulmuştu.
Bu duruma seyirci kalmayan Galatasaray yönetimi ise Setrak Yelegen’e yardım elini uzatarak, Beyoğlu’ndaki GS Strore’da iş verme kararı aldı.
Haberin duyulmasının ardından sevinç yaşayan Galatasaray taraftar grubu “ultrAslan”, sosyal medya üzerinden kampanya başlattı.
Bugüne kadar futbolcuların katıldığı ve GS Store’larda gerçekleşen imza günlerine ilgi göstermeyen Galatasaray taraftarları Twitter’da açtıkları #PazartesiHerkesBeyogluna etiketiyle, Setrak Yelegen’in ilk iş gününde yanında olmak amacıyla tüm sarı kırmızılıları Beyoğlu GS Store’a davet etti.

http://sporcope.com/setrak-yelegen-icin-kampanya-39216

Yorumlar kapatıldı.