İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

XX. Derneklerarası bilgi ve kültür yarışması

XX. Derneklerarası bilgi ve kültür yarışması 29 Şubat 2016 tarihinde Kumkapı Kazaz Amira Salonunda başlayacaktır. Yarışma şekli ve sistemi bu yıl tamamen farklı bir yapıya dönüştürülmüştür. Geçmiş yıllarda guruplar halinde yarışan dernekler bu yıl salonun da imkanlarının uygun olması nedeniyle tüm derneklerin aynı anda ve aynı sorularla yarışabileceği bir sisteme dönüştürülmüştür.

Bu yeni sistemle tüm dernekler aynı anda yarışacaklar ve toplam beş günlük bir yarışma süreci yaşanacaktır. 5. Günün sonunda en çok puan alan ekip birinci olacaktır. Her yarışmada 20’şer soru sorulacak ve 10. Soruda ara verilecektir. Yarışmaya getirilen bir yenilik de verilen aradan sonra sonra ekipler adına katılan yarışmacıların değiştirilebilmesi olmuştur. Her takım toplam 6 yarışmacıdan olmakta ve her turda farklı yarışmacılar ekipleri adına yarışabilmektedir ancak geçmişte 10-12 soruluk yarışmalar yapıldığından bu değişiklik imkanı da yoktu.
Bu yıl uarışma Bomonti derneğinin sorumluluğunda düzenleniyor ancak evsahipliğini Bezciyan derneği yapacak ve tüm yarışmalar Kazaz amira salonunda yapılacaktır. Bomonti derneği bu yıl görsel sorular da hazırlıyor.
Yarışma günleri;
29 Şubat Pazartesi
03 Mart Perşembe
07 Mart Pazartesi
10 Mart Perşembe
13 Mart Pazar (Final)
Olarak ve Hafta içi yarışma başlama saati 20:00 Final günü için isi 18:00 olarak planlanmıştır.
Katılan derneklere başarılar dileriz. Katılmayanları da bu zevkli yarışmayı izlemeye davet ederiz.
Kevork Simkeşyan

Yorumlar kapatıldı.