İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni işadamının katilleri İstanbul’da!

Şenol Gezer, Habip Atam
Hagop Yakup Demirci’yi domuzbağı ile bağlayarak, ölümüne sebep olan soyguncular İstanbul’a getirildi…Sahte pasaport almaya çalışan şüphelilerin Artvin üzerinden Gürcistan’a, oradan da Ermenistan’a gitmeyi planladıkları anlaşıldı. Bunun üzerine Gasp ve Cinayet büroda görevli 3 ekip Trabzon’a gönderildi. Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’nden koordine edilen ekipler, 8 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan, Artur A., Serge M., Aram H., Marinna E., Kristine M., Lida B., Nargız M. ve Armına M., sorgulanmak uçakla İstanbul’a getirildi. Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüpheliler, sorgu işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. (Ermeni ve Ermenistan düşmanlarına gün doğdu. HYETERT)

***(Talihsiz işadamının eşi Seta Ayla Demirci hastaneye kaldırılmıştı.)
Hagop Yakup Demirci’yi domuzbağı ile bağlayarak, ölümüne sebep olan soyguncular İstanbul’a getirildi.
84 yaşındaki Agop Yakup Demirci’nin kendisi gibi Ermeni olan soyguncular tarafından domuz bağıyla bağlanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.
Talihsiz işadamının eşi Seta Ayla Demirci hastaneye kaldırılmıştı.
Şenol GEZER, Habip ATAM/İSTANBUL
Soyguncuların işlediği cinayet, geçtiğimiz Cumartesi, Şişli, Harbiye, Cumhuriyet Caddesi, 85 numaralı binada yaşandı. Öğlen saatlerinde eve giren 3 şüpheli, 84 yaşındaki Hagop Yakup Demirci ve 79 yaşındaki eşi Seta Ayla Demirci’nin ellerini ve ayaklarını bağladı. Soyguncular, yaşlı çifti darp ettikten sonra, çelik kasadaki değerli eşyalar ve paralarla kaçtı. Eve giden hizmetçiler, kapıyı açan olmayınca polise bilgi verdi. Adrese sevk edilen ekipler, itfaiyeden yardım alarak içeriye girdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Hagop Yakup Demirci ve eşi Seta Ayla Demirci (79) için ambulans çağırdı. Sağlık görevlileri, domuz bağı ile bağlanmış, Hagop Yakup Demirci’nin öldüğünü tespit etti. Ellerinden ve ayaklarından sandalyeye bağlanan yaşlı kadın ise hastaneye kaldırıldı.
İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Gasp Masası ve Cinayet Büro Amirliği, evdeki kasayı da boşaltan şüphelilerin peşine düştü. Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, Ermeni Aile’nin evinden çıkan kapüşonla yüzlerini kapatan 3 kişiyi belirledi. Şüpheliler, güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtlarından kilometrelerce takip edildi. Ellerinde poşet ve çantalar bulunan soyguncuların, Trabzon’a gittiği tespit edildi.
 ERMENİSTAN’A GİDECEKLERDİ
Cinayet Masası dedektiflerinin tespiti, Emniyet’te hareketli anların yaşanmasına sebep oldu. Sahte pasaport almaya çalışan şüphelilerin Artvin üzerinden Gürcistan’a, oradan da Ermenistan’a gitmeyi planladıkları anlaşıldı. Bunun üzerine Gasp ve Cinayet büroda görevli 3 ekip Trabzon’a gönderildi. Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’nden koordine edilen ekipler, 8 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan, Artur A., Serge M., Aram H., Marinna E., Kristine M., Lida B., Nargız M. ve Armına M., sorgulanmak uçakla İstanbul’a getirildi. Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüpheliler, sorgu işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
BUGÜN DEFNEDİLECEK
Öldürülmesinden 3 gün sonra katilleri yakalanan Hagop Demirci için bugün Ermeni Kilisesi’nde cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi. Demirci’nin cesedinin, saat 14.00′de düzenlenecek törenin ardından defnedileceği belirtildi.

Yorumlar kapatıldı.