İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Flaş iddia: Vatikan Mezopotamya Hristiyan Devleti kuracak!

İşte Abdurrahman Dilipak’ın yazısındaki o bölüm: “Vatikan 200 milyar dolara yakın para ayırmış; Ermenistan’dan başlayarak, Kürt bölgesini de içine alan, Gürcistan’dan başlayıp, Suriye ve Lübnan’ı da içine alan Anadolu devleti gibi, Hıristiyan ağırlıklı, Dürzilerin, Nuseyrilerin, Süryanilerin, Ezidilerin de içinde olacakları, Kürtleri de yanına alacakları yeni bir Mezepotamya devleti kuracaklarmış.

***
Abdurrahman Dilipak, Vatikan’ın Mezopotamya’da Hristiyan Devleti kurma planının olduğunu ve bu planın hayata geçirilmesi için 200 milyar dolara yakın para ayrıldığını söyledi. Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak bugünkü “Komplo teorileri” makalesinde Vatikan’ın Mezopotomya Devleti kurma planından bahsetti.
İşte Dilipak’ın yazısındaki o bölüm:
“Vatikan 200 milyar dolara yakın para ayırmış; Ermenistan’dan başlayarak, Kürt bölgesini de içine alan, Gürcistan’dan başlayıp, Suriye ve Lübnan’ı da içine alan Anadolu devleti gibi, Hıristiyan ağırlıklı, Dürzilerin, Nuseyrilerin, Süryanilerin, Ezidilerin de içinde olacakları, Kürtleri de yanına alacakları yeni bir Mezepotamya devleti kuracaklarmiş.
Hani kıyamet savaşı olacak ya, onun için bölgede bir Hıristiyan kuşağı oluşturma projesi..
Balkanlar, Kafkaslar, Afrika’dan bol miktarda Hıristiyan savaşçı ve misyoner taşıyacaklarmış bölgeye.
Bunun için sokak çocuklarının, Suriye’den gelip, hayatını kaybeden kişilerin, Kürt bölgesinden artık Türkiye kimliği kullanmayanların nüfus cüzdanlarını yolluyorlarmış.”

Yorumlar kapatıldı.