İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Beşiktaş Ermenistan’ın Messi’sine sahip cıktı

Vercihan Ziflioğlu
Ermeni milli futbolcu Aras Özbiliz’in 3,5 yıllığına siyah-beyazlı kulüple anlaşmasına gelen tepkiler sonuçsuz kaldı. Beşiktaş kulübünün oyuncusuna kol kanat germesi Ermeni toplumunu da sevindirdi… Stadyum Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmeni ve Ermeni kökenli spor yazarı Aram Kuran, Özbil ile ilgili tepkiler için, “Görevimiz Aras’ları çoğaltmak olmalı. Aras’ı yıpratmak yerine ona daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.

***
Ermeni milli futbolcu Aras Özbiliz’in 3,5 yıllığına siyah-beyazlı kulüple anlaşmasına gelen tepkiler sonuçsuz kaldı. Beşiktaş kulübünün oyuncusuna kol kanat germesi Ermeni toplumunu da sevindirdi.
ERMENİSTAN Milli Takımı’nın Messi lakaplı Aras Özbiliz (24), Beşiktaş’ta top koşturacak. 3,5 yıllığına kulüple anlaşan ve sezon sonuna kadar İspanya’ya kiralanan Özbiliz’in, Türkiye’ye gelecek olmasına karşı zaman zaman milliyetçi açıklamalar yapıldı. Buna rağmen Beşiktaş, büyük ve profesyonel bir takıma yakışanı yaparak oyuncusuna tam anlamıyla sahip çıktı. İstanbul Ermeni toplumu da sosyal medyada son günlerde bu konuyu çokça gündeme getirdi.
‘Arasları çoğaltmalıyız’
Stadyum Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmeni ve Ermeni kökenli spor yazarı Aram Kuran, Özbil ile ilgili tepkiler için, “Görevimiz Aras’ları çoğaltmak olmalı. Aras’ı yıpratmak yerine ona daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.

Yorumlar kapatıldı.