İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Çılgın Prof. Yalçın Küçük’ten Adana Sohbetleri….

9.TÜYAP Kitap Fuarında Prof. Yalçın Küçük’le hem küçük bir sohbet etmenin hem de onun o her zamanki ilginç konuşmalarından birini dinlemenin zevkini yaşadım…
‘’-Mübadele yıllarında Yunanistan a Türkiye de yaşayan Rumlar gönderiliyordu. Karşılığında da Yunanistan da Türk adı altında yaşayan Sabetayistler gönderildiler… Türkiye ye gönderilenler üç İl e yerleştirildiler. KAYSERİ, ANTALYA, TRABZON…Trabzon aslında bir Rum kentidir. Ama buralara Sabetayistlerde yerleştirildiler. Türkiye de en fazla Sabetayistin yerleştirildiği il Kayseridir. Bilin bakalım Türkiyenin en zenginleri nereden çıkar ? Kayseriden. Çünkü çoğunun ataları  Yahudi Sabetayist kökenlidir…Her ihtilalci Ermeni toprağını alan adamdır. Benim dayılarım da ihtilalcilerdi. Ermeni topraklarını almışlardı. Ben o toprakların satılmasından gelen paralarla okudum. 

***
9.TÜYAP Kitap Fuarında Prof. Yalçın Küçük’le hem küçük bir sohbet etmenin hem de onun o her zamanki ilginç konuşmalarından birini dinlemenin zevkini yaşadım. Bana iki de bir Jale hanım diye hitap ediyordu. Yasemin diye düzeltiyordum o yine dönüp dolaşıp Jale hanım diye bana hitap ediyordu.
Prof.Yalçın Küçük konuşmasını Adananın tarihi ve geçmişi üzerine yaptı. Bu tarihi bizzat kısım kısım kendisi de içinde olarak yaşamıştı. Çünkü ,Yalçın bey İskenderunluydu. Teyzesi bir Adanalıyla evli olduğu için yaz tatillerini genellikle onların Adana daki bağlarında geçirdiğini söyledi. Tabii bağlar dediği yerler şimdiki Mahfesığmaz ve civarlarıydı.
SAYIN KÜÇÜK ÜN KONUŞMALARINDAN NOTLAR…
‘’-Mübadele yıllarında Yunanistan a Türkiye de yaşayan Rumlar gönderiliyordu. Karşılığında da Yunanistan da Türk adı altında yaşayan Sabetayistler gönderildiler .Herkes Türkiye ye gönderilenlerin Türk olduğunu sanır ama öyle değildi. Çok azınlığı Türktü  çoğu ise Sabetayistti.
Türkiye ye gönderilenler üç İl e yerleştirildiler. KAYSERİ, ANTALYA, TRABZON…Trabzon aslında bir Rum kentidir. Ama buralara Sabetayistlerde yerleştirildiler .Türkiye de en fazla Sabetayistin yerleştirildiği il Kayseridir. Bilin bakalım Türkiyenin en zenginleri nereden çıkar ? Kayseriden. Çünkü çoğunun ataları  Yahudi Sabetayist kökenlidir.
Abdullah Gül e atalarının Sabetayist asıllı olduğunun karşılıklı konuşmalarımızda bizzat kendisine söyledim. Güldü.
Adanalı sandığınız SABANCILAR, HAS AİLESİ hep Kayseri kökenlidirler.
6-7 Eylül olaylarında tüm gayri-müslümlerin evleri dükkanları yağmalanırken Yahudilerin evlerine dokunulmamış bununla da kalınmayıp onlardan varlık vergileri alınmamıştır.Türkiye de Musevilerin gizli dokunulmazlıkları vardır.
KOZAN IN ESKİ ADI SİS TİR VE ERMENİ KRALLIĞININ BAŞKENTİYDİ
Dörtyol Payas civarları Kozan ve çevresi Ermeni Krallığıydı.Başkenti şimdiki Kozan ın merkezi olan SİS di.1915 Ermeni techiri sırasında Kozan ı bir kısmı terk ederlerken bir kısmı da topraklarını ve mallarını bırakıp gitmek istemediklerinden Müslümanlığı seçerek aramıza karışmışlardır.
Her ihtilalci Ermeni toprağını alan adamdır .Benim dayılarımda ihtilalcilerdi .Ermeni topraklarını almışlardı. Ben o toprakların satılmasından gelen paralarla okudum.
Türkiye ilk defa Truman doktriniyle ABD nin himayesine girdi.1951 yılında Kore savaşının başlamasıyla Pamuk fiatları tavan yaptı. Çünkü barut pamukla yapılır. Böylece Adanalılar birden bire zengin oldular. Bu durum da o  eski Yeşilçam filmlerinde gördüğünüz gibi HACI AĞALARI yarattı.
ASLINDA AKP DİN DEĞİL SERVET TRANSFERİ PARTİSİDİR
Dünyada farklı dönemlerde servetler el değiştirir. Ekonomik düzen tamamen Emperyalist sisteme göre oluşturulduğu için siyasal yapılanmayı yönetir. Aslında AKP  görüldüğü gibi din  eksenli bir siyasi parti değil servet transferi partisidir .Onun döneminde çok servet el değiştirmiştir. Her servet transferi iktidara yakın birilerini zengin eder. Tarihi hiçbir zaman yoksullar yazmamıştır.
BATININ TÜRKLERDEN NEFRET ETTİĞİ ÜÇ DÖNEM VARDIR…
1-İstanbulun Fethi…       2-1915 Ermeni techiri…      3- IŞİD e destek olması…
IŞİD i Türkiye yarattı. Destekledi…Bunu kabul etmek lazım.
En önemlisi Musul u almazsanız Diyarbakır ı verirsiniz. Ben bunu yıllar önce söylemiştim. Yine aynını tekrarlıyorum. Türkiye mutlaka ama mutlaka Musul u almak zorundadır.
İLGİNÇ OLAN NEDİR BİLİYORMUSUNUZ  ?..
TÜRKİYEYE YÖNETİME GELEN GİDEN TÜM İSLAMİ GÖRÜŞDEKİ YÖNETİCİLER HEP ATATÜRK OLMAK İSTEMİŞLERDİR…’

Yorumlar kapatıldı.