İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Aras Özbiliz’in bonservis bedeli

Beşiktaş Kulübü, yeni transferi Ermeni futbolcu Aras Özbiliz için Spartak Moskova Kulübüne 1,3 milyon avro bonservis ücreti ödeyecek. Beşi̇ktaş Futbol Yatırımları Sanayi̇ ve Ti̇caret AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yayımlanan açıklamada, “Aras Özbiliz’in transferi ile ilgili olarak Spartak Moskova ile anlaşmaya varılmıştır. Spartak Moskova Kulübüne transfer bedeli olarak 1.300.000 avro ödenecektir” ifadeleri kullanıldı. Açıklamada, 25 yaşındaki oyuncuya verilecek ücretle ilgili bildirim yer almadı.

“Beşiktaş’a transfer olduğum için çok mutluyum”
BJK TV’ye açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş ile uzun zamandır temas halinde olduklarını vurgulayarak, “Beşiktaş’a transfer olduğum için çok mutluyum. Menajerimle uzun süredir görüşülüyordu. Geçen sezondan beri temas halindeydik ama transfer bu sezona nasipmiş. Beşiktaş’ta çok büyük futbolcular var. Teknik direktör Şenol Güneş de çok üst düzey bir hoca. Şu anda çok iyi bir futbol oynanıyor. O yüzden çok memnunum” diye konuştu.
Beşiktaş’la ilgili babasından güzel şeyler duyduğunu anlatan Aras, “Babam bana, Beşiktaş taraftarının en güvenilir, en sadık, en coşkulu taraftar grubu olduğunu söyledi. Umarım önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız ve bu sezon da şampiyonluk gelecek” ifadesini kullandı.
(AA)

Yorumlar kapatıldı.