İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni futbolcunun hedef gösterilmesine çArşı’dan tepki: ‘Herkes kendine gelsin’

Bianet’in haberine göre aynı zamanda Ermenistan Milli Takımı forması da giyen Aras Özbiliz’in önceki yıllarda Türkiye’de futbol oynamayı reddettiğini, kendisini ‘Türk değil, Ermeni’ olarak gördüğünü öne süren pek çok kişi sosyal medya üzerinden Özbiliz’i hedef gösterdi. Beşiktaş’ın çArşı taraftar grubu tarafından Twitter üzerinden paylaşılan mesajda, “Tribünlerde ırkçılığa yer yok” görseliyle birlikte “Beşiktaşımıza hoş geldin Aras Özbiliz” denildi.

***
Beşiktaş’a transfer olan Ermeni futbolcu Aras Özbiliz sosyal medya üzerinden hedef gösterilince, taraftar grubu çArşı ‘Herkes kendine gelsin’ açıklaması yayınladı.
Beşiktaş’ın, Ermenistan vatandaşı Aras Özbiliz’i transfer etmesi sosyal medyada tartışma konusu oldu.
Bianet’in haberine göre aynı zamanda Ermenistan Milli Takımı forması da giyen Aras Özbiliz’in önceki yıllarda Türkiye’de futbol oynamayı reddettiğini, kendisini ‘Türk değil, Ermeni’ olarak gördüğünü öne süren pek çok kişi sosyal medya üzerinden Özbiliz’i hedef gösterdi.
Beşiktaş’ın çArşı taraftar grubu tarafından Twitter üzerinden paylaşılan mesajda, “Tribünlerde ırkçılığa yer yok” görseliyle birlikte “Beşiktaşımıza hoş geldin Aras Özbiliz” denildi. (SPOR SERVİSİ)

Yorumlar kapatıldı.