İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Aras Özbiliz Beşiktaş’ta

Beşiktaş, Spartak Moskova’dan Aras Özbiliz’i kadrosuna kattı…Transferde hız kesmeyen Beşiktaş, Denys Boyko ve Alexis Delgado’nun ardından Spartak Moskova’da forma giyen kanat oyuncusu Aras Özbiliz’i de kadrosuna kattı. Transfer görüşmelerinde sona gelen siyah beyazlıların, 25 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaştığı belirtildi. Beşiktaş, Rusya’da Spartak Moskova forması giyen Aras Özbiliz ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

***
Beşiktaş, Spartak Moskova’dan Aras Özbiliz’i kadrosuna kattı.Süper Lig 2015 – 2016 Hasan Doğan Sezonu’nun ilk yarısını 41 puanla lider tamamlayan Beşiktaş’ta ara transfer çalışmaları da hızlı bir şekilde sürüyor.
Siyah beyazlı yönetim Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko’yu İstanbul’a getirdiği bugün aynı anda İspanyol stoper Getafe’den Alexis Delgado ile de 2.5 yıllığına anlaştığını belirtti. Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman bugün katıldığı bir programda takıma bir takviye daha yapılacağını açıklamış ancak isim vermemişti.
Transferde hız kesmeyen Beşiktaş, Denys Boyko ve Alexis Delgado’nun ardından Spartak Moskova’da forma giyen kanat oyuncusu Aras Özbiliz’i de kadrosuna kattı. Transfer görüşmelerinde sona gelen siyah beyazlıların, 25 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaştığı belirtildi. Beşiktaş, Rusya’da Spartak Moskova forması giyen Aras Özbiliz ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak.
ARAS ÖZBİLİZ KİMDİR?
Aras Özbiliz 9 mart 1990 yılında dünyaya geldi. İstanbul Bakirköy’de doğdu. Hollanda ve Ermenistan uyruklu Türkiye doğumlu olan futbolcu sağ açık ve Forvet pozisyonunda oynamaktadır. Şu anda Rusya Premier Lig ekiplerinden Spartak Moskova takımının formasını giymektedir.
1.76 cm boyunda olan golcü 11 numaralı formayı giymektedir. Hollanda ve Ermenistan vatandaşlıkları bulunan Özbiliz, 2011 yılının Ekim ayında bu iki millî takım arasındaki seçimini Ermenistan’dan yana kullandığını açıklamıştır. Millî takımda ilk maçına Kanada karşısında çıkmış ve ilk golünü de bu maçta atmıştır.
Aras Özbiliz, milli düzeyde Türkiye’de oynamadığı için yeni yabancı kuralı gereği, Türk pasaportu olmasına rağmen yabancı oyuncu sayılacak.

Beşiktaş’ın yeni kalecisi Boyko
Beşiktaş kaleci transferini resmen açıkladı. Siyah-beyazlılar, Dnipro forması giyen 27 yaşındaki Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko’yu kadrosuna kattı.
Siyah-Beyazlılar, yılan hikayesine dönen 1 numara işinde mutlu sona ulaştı… Başkan Fikret Orman’ın bizzat yürüttüğü operasyon sonunda Dnipro ile 4 milyon Euro’ya anlaşma sağlandı. 27 yaşındaki Ukraynalı kaleci de 3.5 yıllık imza atacak. Siyah Beyazlı kulüp oyuncunun kulübü Dnipro’yla görüşmelere başlandığını da resmen KAP’a bildirdi. Ukraynalı futbolcu İstanbul’a geldi.
Beşiktaş, uzun süredir temasta olduğu Boyko transferini sonunda bitirdi…
Başkan Fikret Orman’ın Dnipro ile bizzat yürüttüğü görüşmeler dün tamamlandı ve taraflar 4 milyon Euro (13 milyon TL) bonservis bedelinde anlaşma sağladı. Bu rakamın Ukrayna temsilcisine taksitler halinde ödeneceği belirtildi. 27 yaşındaki başarılı file bekçisinin ise 3.5 yıllık imza atacağı, kendisinin de yıllık garanti ücret olarak 1.5 milyon Euro (5 milyon TL) kazanacağı öğrenildi.
Boyko İstanbul’da..
Uzun süredir kulüplerin el sıkışmasını bekleyen Boyko’nun da bu haberle rahat bir nefes aldığı bildirildi. Takımıyla beraber Antalya’da kampta olan kaleci İstanbul’a adım attı. Boyko’yu Atatürk Havalimanı’nda büyük bir taraftar grubu karşıladı. Coşkulu karşılamadan oldukça etkilendiği görülen Ukraynalı kaleci, Beşiktaş Kulübü’nün tahsis ettiği araçla havaalanından ayrıldı.

Beşiktaş, Delgado ile anlaştı
Beşiktaş, Getafe’nin İspanyol stoperi Alexis Delgado ile 2.5 yıllık anlaşma sağladı.
Dnipro’dan Boyko’yu kadrosuna katan Beşiktaş, bir bomba daha patlatmak üzere…
Siyah Beyazlılar, Getafe’nin İspanyol stoperi Alexis Delgado ile 2,5 yıllık anlaşma sağladı.
Bir süredir hem futbolcuyla hem de oyuncunun menajeri Manuel García Quilón ile paralel şekilde görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, anlaşmayı tamamladıktan sonra Getafe ile pazarlıklarda nihayet sona geldi.
Bugün itibariyla oyuncunun kulübü Getafe ile bonservis konusunda anlaşan Siyah-Beyazlılar İspanya’dan gelecek yazılı olay sonrası 30 yaşındaki futbolcuya imzayı attıracak.

Yorumlar kapatıldı.