İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni- Yahudiler “Pakraduniler” Kim? (4)

Selçuk Silsüpür
Yazar Levon Panos Dabağyan, Ermeni meselesinin can damarını teşkil eden “1. Zeytun İsyanı’nın” arkasında, Fransa ve Vatikan’ın bulunduğunu, isyanın düzenleyicilerinin Pakraduniler olduğunu ileri sürüyor. Dabağyan, Zeytunluların kökeniyle ilgili olarak şöyle diyor: “Ani Beldesi’nin Bizanslılara geçmesinden ve Bizanslıların katliamından sonra, Anadolu’nun muhtelif bölgelerine dağılan ‘Pakraduni Hanedanı’ mensupları Haçin ve Zeytun havalisine yerleşmişlerdi. (Debbağyan’nın kaynaklığı çok su götürür. HYETERT)

Dolayısıyla (Fransa’nın gönderdiği Katolik Ermeni) maceracı Leon, Ermenileri isyana teşvik için gerçekten en münasip bölgeleri seçmiş demekti. Zira, Pakraduni Hanedanı, zaten birtakım entrikalara müsait ve gayri Ermeni bir unsur idi.” (10)

Konuyu özetlediğimizde Pakraduniler hususunda Türk Milletinin şu bilgileri bilmeleri
1-Türkiye’de, asıl kimliklerini gizleyen, iki kimlikli, yalan ve sahte kimlikleriye tanınan kripto dediğimiz kişiler yaşamaktadır. “Hay”lı, “hen”li “yan”lı isimlerini gizleyip değiştirenler, ilk nüfus kayıtlarını bile yok ettirip yerine “han”lı, ”tay”lı, ”anıt”lı, ”oğuz”lu soy adlar almışlardır. Artısı, ”tüm”, ”gök”, ”ak”, ”asil”, ”tam” vb kelimelerle ”Türk” kelimesini birleştirmişler ”Türk’ün en hası, en değerlisi, en üstünü” anlamlarına gelen isimler kullanmışlardır.
2-Ortadoğu coğrafyasında ve ülkemizde, Ermeni ve Kürt kökenli gerçekten temiz gönüllü insanlarımızın içinden; tehlikeli Sabetaycılar’ı, Kriptolar’ı, Pakraduniler’i ayırmak, tanımak ve bilmek gereklidir. Çünkü, 19. yüzyılın sonlarından 21. yüzyılın başlarına, Anadolu ve Ortadoğu topraklarında toplumlarımız arasında bölünmeyi kışkırtan, anarşi ve terörü azdıranlar, vatanlarımızda ateş oynayanlar, işte tam bu insanlardır
3-Ancak, Siyonist Yahudi lobilerinin ”arz-ı mev’ut/adanmış ülke” olarak ilan ettiği ”Nil -Fırat arası” topraklarda, Kuzey Irak bölgesi de bulunmaktadır. Bu coğrafya, Siyonist Yahudi örgütlenmelerin ”küresel devlet” kurmak istediği alanın içindedir. Bu nedenle, ”Barzani-Yahudi-İsrail” kavramları arasında gizlenen ”arz-ı mev’ut” projesinin tarihsel, siyasal, sosyal, kültürel ve ekonomik bağlantılarına kesinlikle dikkat etmek gereklidir.
           
 4-Türkiye ve Ortadoğu; ırkçılık, inkarcılık, yeraltı kaynaklarımızı çalmak, nesillerimizi eritmek, Batılılar’ın topraklarımızı paylaşmak konularında küresel saldırılara her zaman açıktır. Türkiye’ye yönelik olan saldırıların başında, küresel siyasetin tuzağı ”Ermeni tehciri” gündemi bulunmaktadır.
            KAYNAKçALAR: 10- Levon Panos Dabağyan, Emperyalistlerin Kıskacında Ermeni Tehciri, IQ Kültür Sanat yy, İst. 2007

Yorumlar kapatıldı.