İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“Güneydoğu’da bir Kürt Yahudi cumhuriyeti kuracaklar” diyen M. Ş. Eygi’ye göre “Terörü bitirmek için Şeriat ilan edilmeli”

Güneydoğu Anadolu’daki savaş hali konusunda Vahdet yazarı Mehmet Şevket Eygi, “Yıllar önce, terörü bitirmek için o bölgede Şeriat ilan edilsin demiştim. Ne uçuk bir teklif değil mi?.. Uçuk değil, en isabetli ve doğru tekliftir” dedi. ‘Özerklik’ talebinin, “Doğu Anadolu’dan, bugünkü Ermenistan’ın beş misli toprak koparılması, Güneydoğu’da da İsrail himayesinde bir Kürt Yahudi cumhuriyeti kurulması” anlamına geldiğini savunan Eygi, “Terörle mücadele eden özel kuvvetler İslamî bir disiplin içinde olmalıdır. Namaz kılınmalı, Kur’an okunmalı, abdestli olunmalıdır. Türkiye’nin yeniden İslamlaşması doğudan ve güneydoğudan başlamalıdır” ifadelerini kullandı. (Allah akıl fikir versin. HYETERT)

T24 İnternet medyası yazılanları şu şekilde aktardı:
“Güneydoğu’da İsrail himayesinde bir Kürt Yahudi cumhuriyeti kuracaklar”
Mehmet Şevket Eygi’nin Vahdet gazetesinin bugünkü nüshasında (1 Aralık 2016) yayımlanan yazısı şöyle:
“PKK hem terör savaşı yapıyor, kan dökülmesine sebep oluyor, hem de Meclis’te faaliyet gösteriyor. Özerklik istiyorlarmış. Onun ardından ne gelecek? Doğu Anadolu’dan, bugünkü Ermenistan’ın beş misli toprak koparacaklar. Güneydoğu’da da İsrail himayesinde bir Kürt Yahudi cumhuriyeti kuracaklar. Terörist ve sivil PKK’lılar, en fazla zararı Sünnî Kürt halkına veriyor. Daha da verecektir.Terör yüzünden sokağa çıkma yasakları konuyor, sokak savaşları yapıyor.  Halk ve esnaf perişan… Medyadaki PKK sempatizanları, sivil taraf teröristlerin ağır kayıplar verdiğini görüyor ve feryadı basıyor. Onlar silahla, terörle Türkiye’yi parçalamak isteyecekler de devlet seyrine mi bakacak?.. Devlet, özel kuvvetlerle terörü bitirmeye çalışıyor. Terör konvansiyonel ordularla bitirilemez. Özel kuvvetler lazımdır.
“Terörü bitirmek için o bölgede Şeriat ilan edilsin”
Türkiye’nin parçalanmasını isteyen bütün Haçlı, emperyalist, Siyonist, sömürgeci ajanlar Güneydoğu’da. Sadece gözleri açık çarşaflı bir İngiliz kadın gazeteci yakalandı.
Çoğunluğu oluşturan Sünnî Kürtlerin menfaati Türkiye bütünlüğü içinde yaşamaktır. Bu devlet onların da devletidir. Yıllar önce, terörü bitirmek için o bölgede Şeriat ilan edilsin demiştim. Ne uçuk bir teklif değil mi?.. Uçuk değil, en isabetli ve doğru tekliftir.  Ülkemizi parçalamak, devletimizi yıkmak isteyenlerin bir kısmı (yüzde kaçı?) sünnetsiz Haçlı Kriptolardır. Rejim, düzen, sistem bozukmuş… Bunu ben de kabul ediyorum ama, düzen bozuk diye devlet yıkıcılığı yapmam, yıkıcıları desteklemem. Terörle mücadele eden özel kuvvetler İslamî bir disiplin içinde olmalıdır. Namaz kılınmalı, Kur’an okunmalı, abdestli olunmalıdır. Türkiye’nin yeniden İslamlaşması doğudan ve güneydoğudan başlamalıdır.
Allah’ın bize yardım etmesini istiyorsak İslam’a, İmana, Kur’an’a, Şeriata, dinî değerlerimize sarılmalıyız. Yalnız terör bölgesi değil, Türkiye’nin tamamı bu değerlerle kurtulur. PKK’nın silahlısı da, sivili de kurtuluşu, huzuru, barışı temsil etmiyor. Kurtuluş İslam’da.”
Mehmet Şevket Eygi: “Türkiye’de 1,5 milyon da Gizli Kripto Yahudi var”
POSTED BY KEHABER 6 NİSAN 2011           4 YORUM
Mehmet Şevket Eygi, Milli Gazete’de “Başörtülü Dr. Zeliha Asiltürk” başlıklı makalesinde Yahudileri dışlama adetine bir kez daha yer verdi. Alıntılar: “[…] Eskiden, 1950’ye kadar Ezan-ı Muhammedi bile okuyamıyormuşuz, şimdi gürül gürül avaz avaz Arapça ezan okuyabiliyormuşuz. Yahu, Müslümanlar Arapça ezan okuyarak da esir ve zelil vaziyette olabilirler. Kudüs’te şu anda Arapça ezan okunuyor, Kudüs Müslümanları Kudüs’te şu anda Arapça ezan okunuyor, Kudüs Müslümanları hür müdür?
Türkiye’de 20 bin kadar açık Musevi var, bir buçuk milyon da Gizli Kripto Yahudi. Onlar kendi kutsal günleri olan cumartesilerde hafta tatili yapabiliyorlar, on milyonlarca Müslüman Cuma günü tatil yapabiliyor mu?
Türkiye Müslümanları hürmüş… Pöh!.. Hürriyet şarkıları söyleyen esirler…
Sen, halkın çoğunluğuna mensup olmana rağmen, kendi ülkende ikinci sınıf vatandaş, sömürge yerlisi, parya, zenci muamelesi gör ve sonra hür ol. Ben böyle bir hürriyeti yemem, yiyen yesin. 16 yaşındaki kızın koleje gidiyor ve sen dindar bir baba olarak kızının başını zarif bir eşarpla örtemiyorsun. Sonra da durum iyiymiş… Senin olsun bu iyilik!.. Bugünkü durum eskiye göre daha az kötüdür… Böyle konuşursan tartışabiliriz ama ille de daha iyidir dersen seni muhatap bile kabul etmem.[…]”
Makalenin tamamını okumak için tıklayın “Başörtülü Dr. Zeliha Asiltürk“

Yorumlar kapatıldı.