İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Selina Doğan Noel Mesajı

Hıristiyanlar için İsa Mesih’in dünyaya gelmesinin yıldönümü olarak kutlanan Noel, dinsel olduğu kadar geleneksel olarak da tüm dünyada kutlanan bir bayram. Böylesine bir bayramın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dilerim. Tüm Hıristiyanların Noel Yortularını kutlarım. Dualarımız barış için olsun.

***
Dili, dini, milliyeti ne olursa olsun tüm insanlık yeni bir yıla giriyor. Yeni yıl öncesinde Noel Bayramı’nı kutlayacağız.
Son yıllarda başta Ortadoğu olmak üzere dünya, etnik, dini ve ekonomik kavgaların birbirine karıştığı kanlı bir dönemden geçiyor. Sadece son birkaç yıl içinde yanı başımızda on binlerce insan bu kirli savaşta hayatını kaybetti. Milyonlarca insan evlerinden ve vatanlarından ayrılmak zorunda kaldı. İnsanlığın binlerce yılda oluşturduğu medeniyetler bir anda yok edildi. Büyük acılar yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor.
İşte böylesine bir süreçte Noel Bayramı’nı kutlayacağız. Bunun için dualarımız her şeyden önce barış ve bir arada yaşam için olmalıdır.
Hıristiyanlar için İsa Mesih’in dünyaya gelmesinin yıldönümü olarak kutlanan Noel, dinsel olduğu kadar geleneksel olarak da tüm dünyada kutlanan bir bayram. Böylesine bir bayramın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dilerim.
Tüm Hıristiyanların Noel Yortularını kutlarım. Dualarımız barış için olsun.
CHP İstanbul Milletvekili

Selina Doğan

Yorumlar kapatıldı.