İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Şaşırmadık, Atatürk’te Yahudi imiş

Seyit Mehmet Deniz / Milat
Ergenekon öncesi gündemin favori isimlerinden Yalçın Küçük Pazartesi gecesi Ulusal kanalın konuğu olarak Erdoğan’ın 2023 hedeflerini eleştiriyordu… Mr. Muller’midir nedir batılı bir yazarın “Türkiye’deki dönmeler” adlı kitabını göstererek “Atatürk’ün bir Yahudi olduğunu ispat ediyor” diyerek eseri bir güzel methetti. Yani Atatürk’ün Yahudi olduğunu Yalçın Küçük üstüne basa basa vurgulamış oldu… Ara Güler’de taşlamalardan nasibini aldı. Türkiye’de devlet adamlarının resmini çeken meşhur fotoğrafçıların tamamının Ermeni olduğunu, Ara Güler’in de Ermeni değil Pakrodini olduğunu söyledi, Yalçın Küçük. Pakrodini’nin ne olduğunu da Küçük bir güzel açıkladı. Pakrodini, bir tür Ermeni imiş ama Ermeni değilmiş. Galiba Atatürk gibi bir şey bu pakrodiniler. Atatürk, Yahudi ama Yahudi değil. Türk ama Türk değil. Türkleşmiş Yahudi. Yahudileşmiş Türk…(!!!Kafayı yiyen profesörlerin prototipi . HYETERT)

***
Ergenekon öncesi gündemin favori isimlerinden Yalçın Küçük Pazartesi gecesi Ulusal kanalın konuğu olarak Erdoğan’ın 2023 hedeflerini eleştiriyordu.
Fransız işbirlikçisi Dedesi Abdullah Sabuni, Hatay’ın Türkiye’ye bağlanmaması için uğraş veren bir insandı. Torunu Yalçın Küçük’te dedesinin yolunda Türkiye’nin kendi toprakları dışına adım atmaması hatta daha da küçülmesi için elinden gelen gayreti gösteren biri.
Ama ulusolculara ve tüm hain odaklara göre Yalçın Küçük vatan aşkıyla yanıp tutuşan bir kuva-i milliyeci…
Abdullah Öcalan ziyaretleri yaptığı sıralarda “Türkiye Cumhuriyeti’nin İngiliz siparişi olduğunu” söyleyerek Atatürk’ün gençlere hitaben ettiği, “Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek olanlar da sizlersiniz” sözünün pabucunu dama atmıştı Yalçın Küçük.
Aynı Yalçın Küçük, bu günde PKK’yı eleştirerek “Türkleşmiş bir Yahudi Atatürk”ü öven açıklamalarıyla karşımıza çıkabiliyor.
Karanlık bir adamdan ziyade dikkatle dinlenirse Türkiye’nin kodlarıyla kimin nasıl oynadığını tespitte epey yol alacağınız,  şifa tavsiye ederken virüs bulaştıran ilginç bir tiptir Yalçın Küçük.
Program boyunca batılı kaynaklardan verdiği örneklerle Erdoğan’ı vurmaya çalışıyordu.
Yalçın Küçük’e göre Erdoğan, 2023’te halife olmak niyetinde olduğu için durdurulması gereken bir lidermiş.
Kafa öylesine şartlanmış ki “Emevi camiinde namaz kılacaktınız. Hadi bir Ak Partili gitsin de bırakın Emevi Camiini, Suriye’nin bir yerinde dolaşsın da görelim” derken Türkiye üzerinde oynanan oyunu çözmeye kafası bir türlü basmıyordu.
Yalçın Küçük batılı yazardan edindiği bilgilerle Erdoğan’a ateş etmesini biliyordu. Lakin Ortadoğu’nun karışma nedeninin Türklerin Emevi Camiinde namaz kılmasının engellenmesi çalışması olduğunu bir türlü bilemiyordu.
Küçük kendince haklı.
Ne yapsın garibim! Okuduğu batılı yazarların hiçbiri bu gerçeği dile getirmeyince Yalçın Küçük’e aptala yatmak kalıyor haliyle…
Küçük’e göre Erdoğan Obama’nın sözünden dışarı çıkmıyormuş.
Bu Obama da ne iyi adammış. Amerika’nın sömürgesi olan toprakları, Erdoğan’a halifelik vererek teslim etmek.
Alkışlanacak bir tavır doğrusu. Gel de bu Amerika’yı sevme arkadaş…
Yalçın, Putin’in “Atatürk’ün mezarında ters döndüğü” sözleriyle Erdoğan’ın rejim düşmanı olduğunu ispat etmeye çalıştı.
Daha sonra Erdoğan’ın batı basınında Müslüman olmadığını aksine kökten dinci olarak dillendirildiğini söyleyerek IŞİD’çi olduğunu vurguladı.
Demek ki bir Müslüman var. Bir kökten dinci Müslüman var. Bir de “bir ben vardır benden içeru” diyen Müslüman var. Acaba millet hangi Müslüman tipine giriyor. Veya Allah Resulü hangi Müslüman grubunda yer alıyor ki?!…
Yalçın Küçük, keşke bu soruların da cevabını verebilse…
Mr. Muller’midir nedir batılı bir yazarın “Türkiye’deki dönmeler” adlı kitabını göstererek “Atatürk’ün bir Yahudi olduğunu ispat ediyor” diyerek eseri bir güzel methetti. Yani Atatürk’ün Yahudi olduğunu Yalçın Küçük üstüne basa basa vurgulamış oldu.
Tabi durumu fark eden moderatör Atatürk’ü aradan kurtarmak için duruma müdahale etti. Ve “Efendim, aslında siz bir kimsenin Yahudi ve sair olup olmadığına bakmadan Türkiye’ye çalışıp çalışmadığını, önemli olanın Türkiye’ye hizmet olduğunu söylemek istiyorsunuz, değil mi?” diyerek Atatürk’ü temize çıkarmak için destek çıktıysa da laf bir defa ağızdan çıkmıştı.
“İngiliz siparişi ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti” ve “Türkleşmiş Yahudi Atatürk”…
Tencere kapak ilişkisi…
Küçük bu açıklamalardan sonra Mehmet Bekaroğlu’na “yobaz” diye çakarak CHP’ye de gönderme yapmayı ihmal etmedi.
Hapiste kalmanın acısıyla Ak Parti’ye darbe yapmaya kalkışmasına rağmen “Ak Parti’nin yarısı Fethullahçılarla dolu. Bakmayın bunların böyle ayrı durduğuna. Başları sıkıştı mı, Fethullah’a koşarlar” sözleriyle Fethullah Gülen’e de bir gönderme yaptı.
82 Anayasasını savunan Küçük, aynı yasa da ordu ile emniyetin görevlerinin tanımına aykırı bir şekilde ordunun terörle mücadele için şehirlere girmesini savundu. Ve “Doğuda terörle mücadelede ordu kullanılmalı. Ama ordu duruma hâkim olurda tekrar Balyoz davasında kaybettiği itibarını geri alır diye terörden anlamayan Kaymakam ve Valilere iş havale edilerek Emniyetle bu iş götürülüyor” deyip kendisiyle bir güzel çelişti.
Küçük’e göre PKK, Kobani’de Amerika’nın verdiği destekle eğitimden geçmiş ve kazandığı tecrübeleri aynen bu gün doğunun sokaklarında uyguluyormuş.
Yalçın Küçük ile aynı saatler de CNN’de Meczubun konuğu olan İlker Başbuğ da ne tevafuksa  “Kendilerine kurulan kumpasın Fethullahçılar üzerinden Amerika tarafından organize edildiğini” açıklayarak Küçük ile aynı tespitleri dillendiriyordu. 
Ara Güler’de taşlamalardan nasibini aldı. Türkiye’de devlet adamlarının resmini çeken meşhur fotoğrafçıların tamamının Ermeni olduğunu, Ara Güler’in de Ermeni değil Pakrodini olduğunu söyledi, Yalçın Küçük.
Pakrodini’nin ne olduğunu da Küçük bir güzel açıkladı. Pakrodini, bir tür Ermeni imiş ama Ermeni değilmiş.
Galiba Atatürk gibi bir şey bu pakrodiniler. Atatürk, Yahudi ama Yahudi değil. Türk ama Türk değil. Türkleşmiş Yahudi. Yahudileşmiş Türk…
Her neyse benim de kafam karıştı bu Atatürk ve Pakrodiniler konusunda…
İşte öyle acayip bir şey…
Ömer Çelik’te programda kendine düşen payı aldı. “Yahudiler dostumuz olamaz” dedi Küçük.
Moderatörle aralarında kalmak kaydıyla “Yaşar paşa ile İlker Paşa’nında Yahudi olduğunu” konuştularsa da ben bir şekilde duyuverdim.
Fethullah Gülen kadar olmasa da benim kulaklarım da fena değilmiş!…
 http://www.milatgazetesi.com/Sasirmadik-Ataturkte-Yahudi-imis/76037#.Vnpn3fmLRbg

Yorumlar kapatıldı.