İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tuğçe Kazaz’ın Azeri Ermeni Savaşını Konu Edinen Filmi Yasaklandı

Ünlü manken Tuğçe Kazaz’ın Erhan Güleryüz ile başrolünü paylaştığı ve Azerbaycan Ermenistan savaşını konu alan İçimde Akan Nehir isimli filmi ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. İçimde Akan Nehir filminin ilk gösteriminin ardından yasaklandığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

İşte detaylar

Tuğçe Kazaz’ın İçimde Akan Nehir Filmi Neden Yasaklandı? Tuğçe Kazaz’ın son filmi İçimde Akan Nehir şok yaratarak yayından kaldırıldı. Başrollerinde Tuğçe Kazaz ile Erhan Güleryüz’ün oynadığı İçimde Akan Nehir vizyona girdiği ilk gün yayından kaldırıldı. Tuğçe Kazaz’ın filmi İçimde Akan Nehir filminin yasaklandığı iddia edildi. Tuğçe Kazaz’ın İçimde Akan Nehir filmi neden yasaklandı?
Din değiştirmesi ile ünlenen Manken Tuğçe Kazaz’ın başrolünü paylaştığı “İçimde Akan Nehir” isimli film vizyona girdiği gibi kaldırıldı. Şarkıcı Erhan Güleryüz ve manken Tuğçe Kazaz’ın başrolünü paylaştığı “İçimde Akan Nehir” isimli film vizyona girdiği gibi kaldırıldı.
BİN 715 KİŞİ İZLEDİ
13 Kasım’da gösterime giren ve sessiz sedasız vizyondan kaldırılan filmi gösterime girdiği tarihten kaldırıldığı tarihe kadar bin 715 kişi izledi.
AZERBAYCAN – ERMENİSTAN SAVAŞINI KONU ALIYOR
Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki ‘Karabağ Savaşı’nda yaralanıp ülkesine dönen Hazar Kafkas isimli ana karakterin hayatını sorgulamasını konu alan filmin hikayesi şu şekilde: Erhan Güleryüz’ün canlandırdığı Hazar Kafkas yıllar sonra ağır sağlık sorunlarıyla ve beş parasız olarak döndüğü kasabasında hayatının muhasebesini yapmaktadır. Babasından kalan evin satışıyla ya yıllardır göremediği oğlunun geleceğini garanti altına alacak ya da ummadığı anda aşkı bulduğu Nehir’in ölmek üzere olan kızının hayatını kurtarmaya çabalayacaktır.

Yorumlar kapatıldı.