İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Koray Çalışkan’ın, Adil Gür’ün 1 Kasım tahminine dair söyledikleri…

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Koray Çalışkan, seçimden 2 gün önce STV Haber’e konuk oldu. Ve Adil Gür’ün AKP’nin yüzde 47,2’lik oy olacağı tahminine dair “Çıkarsa ben akademisyenliği bırakayım” dedi…“Nazlı Hanım, timsah göz yaşlarıyla ortaya çıkmasın. O zat seçimden sonra bir daha araştırma yapmamalı. Rezil olacak. Haklı falan çıkmayacak. Biz bunun metodolojisini öğreten insanlarız. Ben siyaset bilimciyim. Ben araştırmacıyım. Yok böyle bir imkan. Hadi çıksın benimle televizyona. Çıkarsa ben akademisyenliği bırakayım. Birinci parti yüzde 47’yi bırakın, ona yaklaşamaz bile. Yüzde 40’ı bulsun birinci parti, mutlu olsun.” ( !!! HYETERT)

***
AKP 1 Kasım seçimlerinde yüzde 49 oy aldı ve tek başına iktidar oldu. 1 Kasım seçimlerinde AKP’nin oy oranını yüzde 47.2 ile en yakın tahmin eden ise Adil Gür’ün araştırma şirketi A & G oldu. Seçimden önce, Adil Gür’ün bu araştırması ve tahmini çok tartışıldı.
Ama kimse onun kadar bu tahmine itiraz etmedi.
O, Koray Çalışkan’dı.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Koray Çalışkan, seçimden 2 gün önce STV Haber’e konuk oldu. Ve Adil Gür’ün AKP’nin yüzde 47,2’lik oy olacağı tahminine dair “Çıkarsa ben akademisyenliği bırakayım” dedi.
Koray Çalışkan’ın seçimden önce STV Haber’de Adil Gür’ün tahminine dair söyledikleri şöyle:
“Nazlı Hanım, timsah göz yaşlarıyla ortaya çıkmasın. O zat seçimden sonra bir daha araştırma yapmamalı. Rezil olacak. Haklı falan çıkmayacak. Biz bunun metodolojisini öğreten insanlarız. Ben siyaset bilimciyim. Ben araştırmacıyım. Yok böyle bir imkan. Hadi çıksın benimle televizyona. Çıkarsa ben akademisyenliği bırakayım. Birinci parti yüzde 47’yi bırakın, ona yaklaşamaz bile. Yüzde 40’ı bulsun birinci parti, mutlu olsun. “
İŞTE O ANLAR
http://odatv.com/yorumsuz-0411151200.html

Yorumlar kapatıldı.