İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Azeri Genç, Ermeni Sevgilisini Öldürdü

Rusya’nın başkenti Moskova’da akıllara durgunluk veren bir cinayet işlendi. 19 yaşında Ermenistan vatandaşı olduğu belirlenen 19 yaşındaki Anna isimli kız, Azeri sevgilisi tarafından öldürüldü…19 yaşındaki Ermeni uyruklu kız, eski sevgilisinin barışma teklifini reddettiği için Moskova’da sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. (Bize hiç yabancı gelmedi. Işıklar içinde yatsın. HYETERT)

***
Moskova’da üniversite okuyan 19 yaşındaki Anna isimli kız, barışma teklifini reddettiği eski sevgilisi Azeri genç tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü.
Azeri Genç, Ermeni Sevgilisini Öldürdü
Rusya’nın başkenti Moskova’da akıllara durgunluk veren bir cinayet işlendi. 19 yaşında Ermenistan vatandaşı olduğu belirlenen 19 yaşındaki Anna isimli kız, Azeri sevgilisi tarafından öldürüldü.
GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ
Son dönemlerde cephe hattında çatışan Ermenistan ve Azerbaycan bu kez farklı bir olayla gündeme geldi. 19 yaşındaki Ermeni uyruklu kız, eski sevgilisinin barışma teklifini reddettiği için Moskova’da sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü.
KAMERALAR KAYITTAYDI
Her iki ülkede de büyük yankı uyandıran bu cinayet, meydandaki güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi. Bir süre genç kızla konuşan Azeri gencin barışma teklifini reddeden sevgilisini bıçaklayarak olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Yorumlar kapatıldı.